VEM ÄR DU

23:18 2017-03-12

Vid matbordet?
Den som äter med gaffeln i ”fel hand” tydligen!!!! Alltså detta gick upp för mig väldigt sent i livet? Kanske var typ 17 och hade nyss träffat Anton som uppmärksammade mig på det här (skräll). Men för mig är det ju rätt? Är nog också rätt snackig med sällskapet, tar ibland flera portioner och dricker mycket och äter snabbt.

På nattklubben?
Avgörande är ju sällskap, humör, musik och promillehalt här, meeeeen dansar ju relativt ofta. Är en rätt ”oblyg diggare”, står väl med nån dryck och stampar i takt med lill-foten. Går ABSOLUT INTE fram till folk jag inte känner och skulle aldrig få för mig att snacka mycket med bartenders etc. Blir blyg!!!!

På stranden?
sjojungfru

På efterfest?
Hen som leker väldigt fysiska lekar, med risk för att ni tror det är nakenlekar jag pratar om. Är mer typ brottning, armbrytning, leken där du ska få upp nedklippt papperskasse från golvet med munnen. Äter också ofta. Däckar först.

I klädbutiker?
Stryker omkring längs med väggarna LIVRÄDD att expediten ska börja kommentera det jag tittar på, ”den där är suuuuperfin” och man bah ”Mmmmm VERKLIIIIIIGEEEEEN *betalar 183900kr*.

Hemma hos andra?
Rotig. Kollar på mycket grejer. Var hos Antons syrra tidigare ikväll och jag kände på… allt? Lägger mig ofta i folks soffor också. Hatar att stå eller sitta på stol!!!

I sängen?
;—))))

Mkt bekväm

På flygplanet?
Stressad och full, oväntad snackig tror jag??? Tror det är stressen som gör det

Hemma en chill dag?
Haha ”chill”. Då städar jag oftast lite, tvättar en maskin, ser minst 2 avsnitt Call the Midwife.

I ett förhållande?
Den som alltid har rätt. Skoja. Vidrigaste personlighetsdraget liksom? Hmm, är nog rätt romantisk, kramig och bekräftande. Men också väldigt ifrågasättande och krävande, kan inte STÅ UT när min partner inte känns smart eller schysst mot mig, vilket jag iofs har rätt att kräva. Är nog överlag en rätt kul person att vara i ett förhållande med…

På morgonen/kvällen?
Morgonen: Överlag är jag en rätt lycklig person här, men oftast trött och om jag har en stressig period kan gråten ofta komma på just morgonen? När man är utan lager tror jag.
Kvällen: Får ny energi och vill göra grejer, men brukar tvinga mig i sängs efter 5 min kvällsyoga, där spelar jag harpan och kollar vloggar/lyssnar på poddar.

8 kommentarer | “VEM ÄR DU”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. rasha skriver:

  På tal om ”vem är du” haha..jag har funderat länge på ett inlägg jag önskar från dig. Jag har läst din blogg sen 2008 tror jag och har liksom följt dig samtidigt som jag själv har växt upp och varit i ganska liknande fas som du (jag är 1 år yngre). Och jag minns det som att åren från 2010-2014 var rätt jobbiga år. För mig var det de värsta åren i mitt liv. Jag tror att jag var deprimerad typ och hade sån ångest för livet och framtiden osv. Jag tyckte heller inte om min linje på universitetet eller staden jag bodde i. Och jag vet att tidigare har ju du också haft ganska jobbigt med måendet. Men (jag gissar nu bara) du verkar ju må hundra gånger bättre idag precis som jag och man kom ju ur det där jobbiga mörka ensamma tillslut. Hurra! Har ingen tydlig fråga kring detta men undrar väl mest: Har du några reflektioner nu kring de där jobbiga åren från 19-24 -när man bara kunde vara så ledsen och rädd -nu när du har ”facit i hand”.

 2. Johanna skriver:

  Mysig lista! Är lite nyfiken på hur du och Anton är i ett förhållande med andra personer och offentligt. Är ni alltid gulligull, håller handen och pussas? Eller lite mer chill? ;-) Kan tänka mig att det har förändrats med åren eftersom ni har vart tillsammans så länge!
  KRAM!

 3. Linda skriver:

  +1 på matpersonligheten! När jag var liten slickade jag alltid på tallriken om jag ätit nåt riktigt gott. Vill göra det nu också ibland men vågar inte pga kanske blir inlåst? :-(

  1. Hanapee skriver:

   Hahaha samma här :-( och slickade upp smöret ur hålen på knäckebrödet

 4. Linda igen skriver:

  Haha! Och slickade av kniven!!! (vilket tydligen var förenat med direkt dödsfara om man skulle tro alla vuxna personers hysteri när man gjorde’t)

 5. Du verkar hemsk skriver:

  Gud, jag får panik av rotiga personer! Jag är inte helt på det klara med vad jag egentligen är rädd att de ska hitta, men PANIKEN!!! Omg. Kan inte alla bara sitta snällt med händerna i knät?

  1. Hanapee skriver:

   Du får gömma grejer bättre

 6. Helena skriver:

  Hallå! Berätta mer om denna mystiska efterfestslek snälla. Lät väldigt intressant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg