172. Ingen trodde att jorden va platt

22:13 2017-04-24

YES. Den är ute. Podden alltså. I detta avsnitt får ni höra:

MYCKET av Antons röst(!!!), märklig historia om ”coffin nails”, Karin Huss Knave är äntligen döpt, Martin bär trång kostym, Hanna grinar över bikinikropp, Allt VIKTIGT om franska valet, ”den mätande klassen” och att snetänka kring föräldraledighet.

Matigt avsnitt, minst sagt!

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Bär du rustning, har handduk med tryck och älskar bandet Smalare än Thord? Tryck då play nedan:

En kommentar | “172. Ingen trodde att jorden va platt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Carro skriver:

    Masteeer!
    Älskar dig, Martin & pöddis! (L)
    Är en trogen lyssnare vecka efter vecka och ni är min nr 1 bästis när jag kör min morgonrutin, sitter på bussen till jobbet etc etc etc.
    MEN måste vara lite tråkig nu och poängtera en grej som jag blir ledsen av och det är om när ni börjar snacka om frisörer och att det är sviiindyrt osv osv.
    Vi frisörer stoppar inte dom där pengarna i egen ficka, vi har timlön/provision som alla andra. Dvs att när du sätter dig i stolen och din behandling tar tre timmar så ska det avlöna Hillevi och dessutom allt av produkt som krävs för att få till det resultat du vill ha. Det är faktiskt väldigt lite av den summan vi tar som går direkt till oss. För att bli en frisör med gesällbrev måste du gå en utbildning (där du jobbar som trainee) som tar ca fyra år och är förutom det ett yrke där kvinnor är överrepresenterade, så jag tar verkligen åt mig när jag får och hör sådana kommentarer. Vi blir liksom skammade tillräckligt av folk som tycker att vårat arbete inte är viktigt då det är relaterat till skönhet.
    Slut på min rant! 😂
    Klem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg