20 frågor!

12:20 2017-04-24

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
Dylan. Hon skulle vara klädd i pyttesmå jeansjackor och har ett perfekt fyrkantigt huvud.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Har aldrig testat????

3. Har du bra självförtroende?
Allt är ju relativt, men har någon bild av att jag har bättre självförtroende än ”snittet” (LOL)

4. Nämn tre saker på din att-göra-innan-du-dör-lista?
Äga en rolex, göra armhävning på tå och bo utomlands

5. Beskriv ditt drömutseende.

Se nedan

6. Någon du har kysst?
Min barndomskompis Filippa med gladpack emellan! Vi hade sett det på Bullen!!! Minns det som väldigt ljummet och sladdrigt.

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Tror inte det, morsan har ju städmani

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Mkt!!!!

9. Vad väljer du, godis eller chips?
Ursäkta men varför finns ej det ultimata snacket POPCORN med som alternativ??? #teampopcorn

10. Hur uppvaktar man dig?
Är duktig på grejer utan att berätta det för mig, skrattar åt mina skämt och kanske ger mig saker?? Stuvade makaroner eller lysmelk alt. något dyrt

11. Har du rykten efter dig?
Tror inte det? Har ni hört något??????? En gång för flera år sedan skrev ju en tjej att jag kallat hennes kompis från Sundsvall för ”hora” vilket är ju det sjukaste jag hört sen stan brann

12. Din absolut sämsta egenskap?
Att jag kallar folk för hora

Skoja

Hm, att jag är väldigt känslostyrd kanske

13. Din bästa egenskap?
Vill bara väl!!!!!!!!!!

14. Kan man vara vän med sitt ex?
Vet ej, har inget ex! Men är hen vettig och man orkar med att göra skillnad på nu och då, så borde det vä vara noll problem?

15. Har du kysst en kompis?
TÖÖÖNTIIIIGAAA FRÅGOR Zzzzzzzzz

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Nej inte med Anton i alla fall, för när han jobbade mycket borta på veckorna så glömde jag bort att han fanns? Riktigt obehagligt faktiskt

17. Hur lång är du?
172 cm ståtliga

18. En vacker person?

19. Ett boktips?
Läser Thomas Andersson Wijs samlade intervjuer i bokform nu, askul att läsa typ The Cardigans första intervju eller gamla nöjesprofilers framtidutsikter från år 1990. Små men starka populärkultursskildringar.

20. Bäst just nu?
Vädret, you go girl!

9 kommentarer | “20 frågor!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Min mamma sa något till min sambo som han inte riktigt hade uppfattat. Då frågade hon om han hört att Sundsvall har brunnit. ”Va, har det?” svarade han.

 2. Fgjj skriver:

  Levde mig in så mycket i denna lista att jag kunde känna doften av köttbullar (de jag skulle äta till de stuvade makaronerna)!

 3. Lise skriver:

  Hahaha. Punkt 16 :D

 4. Anna skriver:

  Vädret!!!??? Har du kollat ut?

  1. Hanapee skriver:

   var sol när jag skrev, FÖRLÅT

 5. K skriver:

  Masters vänner är det någon som har tips på hur man överlever distansförhållanden? Jag och min kille har det nu pga praktiska grejör som jobb, och även fast vi ses ofta som fan (typ 2-3 helger i månaden!) och det här bara är i typ max ett år till, så SAKNAR JAG IHJÄL MIG. Alltså lipar fan som en dåre när vi ska säga hejdå, grät igenom mig en flygresa för någon vecka sen så att flygvärdinnan gav mig en kram vid avstigning :’) fattar ju att man får skärpa sig och gilla läget men det känns så jääävla lång tid att vara ifrån varandra. Pls help om ni varit med om samma

  1. Ronja skriver:

   jag har varit med om samma!! eller alltså har också haft distans. jag och min kille hade distans de första två åren vi var tillsammans, oftast med 6 timmars tåg mellan oss men också lite längre typ när jag bodde i indien för ett år sen och när han bodde i kambodja i höstas.

   tyvärrr (sorry) finns det inget tips för hur det känns bra men det enda är att DET GÅR. och att det är jobbigt är väl egentligen någon bra sak, för mig fanns det perioder där jag knappt saknade honom alls och vet att han kände samma för mig – och då va det ju för att vi inte kände oss lika kära just då. men häng mkt med kompisar, det gjorde jag och gör fortf (har inte distans längre). då börjar en uppskatta sina kompisar så oerhört mkt och kommer nära på ett helt annat sätt. plus en annan sak som jag märkte va att jag blev väldigt fysisk med alla jag kände!! typ låg nära i soffan, kramades mkt etc etc. det va mysigt och också tips för att få närhet.

   sen en annan sak är att försöka acceptera att *det är vad det är*. inte bli stressad om känslorna lägger sig under en period, inte bli stressad över att det känns övermäktigt osv. för mig fokuserade jag verkligen på the bigger picture, och om/när känslorna svalnade ett tag så kände jag ändå en djup och stark connection till honom. kärlek är inte det där jävla pirret och intensiteten hela tiden, är lätt att tro det och stressa över det.

   med det sagt: det går! allt går! försök göra saker som du älskar men som han inte vill göra när ni ses hehe. t.ex. jag kollade fett mkt på paradise hotel som han hatar….. och njut av det. tänk inte på hur det borde va utan tänk liksom utifrån hur det är och hur det kan bli bra liksom.

   PUSS Å KRAM

 6. Martine skriver:

  Hanna, hva synes du om SKAM sesong 4? :D

 7. Frida skriver:

  Punkt 16. Alltså seriöst var på skithumör men när jag läste den började jag skratta HÖGT ? Så roligt?? Allt fint till dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg