Eventtorsdag! (skoja)

13:39 2017-04-01

Hallå hallå

Hur mås det? Haha fan vad man hatade alla som skrev så på msn, ”hur mås det?” eller ”hej söt”. Gud, dejtade på riktigt en kille som ALLTID skrev ”hej söt” när jag var typ 15.

I alla fall. I torsdags var jag ju på svinkul event på Berns med Åre session och Nöjesguiden. Tänkte att jag skulle rapportera det genom några bilder. Vi kollar:

17.10 Sminkade mig på jobbet. Hade tyvärr smörjt in mig i en brun-utan-sol som verkade 5 h senare? Detta resulterade i att jag var otroligt bus-färgad. Men sminket blev ändå rätt bra. Läppstiftpenna från Bobbi Brown och mascara från Lancome.

21.00 Körde ett mkt kul skidspel på Bernsterassen. Hade dock ALLDELES för raka ben, tänk att det där är genomgående i all skidåkning jag tar mig för – irl eller digitalt – spelar ingen roll. Vi var förresten på Boqueria innan, men där fotade jag inget.

21.30 Pekade fuck you åt Emelie Kagart :-( Vet inte varför, ville väl kaxa, men hon verkar ta det bra. Var förresten svinkallt i  bara t-shirt, men hade så ful tjocktröja, så fick bita ihop.

 

22.00 Jonathan Johansson spelade och var så jävla bra? Lyssnar ju EN DEL på honom, men är liksom inte det största fanet. Fram till nu. Riktigt bra!!!! KUL!

00:30 Frös och fick låna rock+mössa av Amandas polare Henrik som var jättekul? Vi lekte att jag var en blind ordningsvakt som blev radiostyrd. Oj, man kanske skulle ha varit där. Eller bara riktigt packad, vilket jag tyvärr blev.

 

Sen åkte jag hem, men glömde min telefon i Henriks jacka och hade panik i taxin, men sen fick jag låna snälla taxichaufförens mobil och kunde möta upp och få telefonen. PJUH.

9 kommentarer | “Eventtorsdag! (skoja)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Johanna skriver:

    Hannaaaa, kan du göra ett inlägg med klänningar du skulle köpa om du skulle på bröllop i sommar? Jag har tappat mitt fashion sense och vill ha nåt snyggt på svägerskans bröllop!!

    1. JA ! Jag behöver också det inlägget !

      1. Sandra skriver:

        +2!!

  2. Lina skriver:

    Visst ska Master även till Åre???

  3. Sophie skriver:

    Vad var alla snappar på Anton och den där tjejen om?? Brutalt nyfiken.. :O :)

    1. Hanapee skriver:

      Ett skämt

  4. Ronja skriver:

    ”vad görs” skrev man också på msn!!!

    inte mkt sjd:p

    1. Hanapee skriver:

      hahahahahahah ”inte mkt sjd:p”

  5. Johanna skriver:

    Vilken färg, eller namn, är det på Bobbi Brown läppstiftspennan? Tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla