Mellanlandade hos morsfarsan en natt

08:25 2017-04-18

HEJ 


Istället för Stockholm åkte jag till Sundsvall och mamma och pappa. Hade typ ont i hjärtat i fredags för att jag saknade morsan såpass mycket. Trixade därför med lite tåg och fick tag på en suuuupertrevlig instagramföljare som hette Malin som plockade upp mig i Åre och körde mig till Sundsvall! Så schysst.

Nu sitter jag på morgontåget på väg direkt till jobbet. Har lite efterdyningar av migränjäveln och kan typ inte hantera sol? Synd att man är soldyrkaren nummer ett sen år 1988. 

Farsan har förresten byggt ett gubbrum hemma i huset (lol???) där vi satt igår och anförtrodde oss åt varandra och tittade på gamla bilder. Hittade bl.a bilden ovan från när farmor och farfar var unga. Farfar är död sen sjutton år men min fina fina farmor lever men har precis åkt i på hem för någon månad sen. Tänker så mycket på henne, och därför gör alla de här bilderna från hennes ungdom något med mig? Typ 50% dödsångest och sorg över att livet går men i övriga 50% känner jag hur FINT det är att tiden går och att vi får uppleva känslor, tankar och situationer varje sekund. 

Och att det ibland är soliga stunder där en snygg kille man gillar tittar på en i vårvädret (som farfar på farmor). Jag tror de var lyckliga där och då. 

Carpe diem hörni,

Kram

4 kommentarer | “Mellanlandade hos morsfarsan en natt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    När jag tittar på gamla bilder på mina gamla kan jag ibland bli så himla ledsen att jag aldrig kommer känna personerna de var då, som att jag missar en del av vilka de är för att jag inte var där. Samtidigt blir jag så glad att de också varit unga och friska och nykära och levt life. Och så får jag svindel av att om 60 år kommer någon kanske titta på såna bilder av mig och tänka samma sak.

  2. A skriver:

    Omg din farmor ser ut som maggie gyllenhaal????

  3. Minna skriver:

    Hanna! Lite off topic men tänkte, kan inte du på podd eller blogg snacka lite om bloggbevakningen? Tror att du nämnt henne någon gång på bloggen kanske, men skulle vara kul att höra din (och martins) åsikter. Kan verkligen inte bestämma mig vad jag ska tycka om det hela??

  4. Felicia skriver:

    Åh du kan väl ta med gamla bilder från hennes ungdom om du hälsar på henne någon gång, och titta på dem tillsammans med henne? Okej blev väldigt blödig. Så fint med äldre människor. Och livet. Tänk vad lång tid man kan leva! Alla minnen och känslor i ett helt liv! Ska gå och gråta nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg