Utmanat mig själv med migrän på köpet

21:46 2017-04-16

Idag gjorde jag mitt modigaste på länge. Jag tolkade med skoter upp till högsta toppen på Åreskutan och sen åkte jag baksidan off pist ner!!!!!!! Så stolt över mig själv och så glad att Emelie (Kagart) med gäng peppade mig! Jag var så rädd och spänd att jag skakade som ett litet asplöv i värsta branten – men det gick skitbra! Förutom att jag råkade åka in i ett litet träd i slutet. Hursomhelst; stolt över mig själv på denna punkt och kunde inte sluta le när swishade fram i djupsnön (på de mindre branta ställena, när det var riktigt brant hasade jag lite).

MEEEEEEEN 

Sen fick jag århundrandets migrän. Kanske var det anspänningen eller allt ljus och sol? Eller att jag jobbat och flängt runt mycket. Eller något annat. Jag vet inte men jag har knappt kunnat hålla ögonen öppna de senaste timmarna och sett sånt där sicksackmönster och blixtrar i ögonen. Otroligt störigt. Hade såhär i somras ett par gånger och ena gången var ju när jag skulle hoppa fallskärm (men inte gjorde det) så kanske är det direkt kopplat till extremsport?!?!? Hahahaaaaa sjukt isf.


Har även massa andra tankar i huvudet som jag länge funderat på om jag skulle skriva här om. Nu när jag är ensam i stugan och kan öppna ögonen igen kanske orken kommer till det. 

Återkommer snart.

Pouss

8 kommentarer | “Utmanat mig själv med migrän på köpet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    För min del kommer migränen i samband med stress och när jag samtidigt slarvat med mat och vatten. Känner mig alltid så dum efteråt när jag kommer på typ att jag hoppade över frukosten på morgonen för att vara mer effektiv och sen får jag migrän på eftermiddagen *suck*. Men blir bättre och bättre på att förhindra/förebygga :)

  2. Frida skriver:

    Stackare! Stress + för lite vatten + ljus är tillsammans migräntriggers för mig. Så det kan nog vara en kombination. Sist jag fick det var i somras när jag genrepade inför det första spinningpasset jag skulle hålla på fyra år. Så viss koppling till extremsport också iofs hehe

  3. Linda skriver:

    Min värsta migrän hände när jag hade paddlat kajak i (typ) 50 m höga vågor och gassande sol. Extremsportsmigrän ÄR ju något!!!! Trodde att jag skulle bli blind på ena ögat den dagen. Kram och ta hand om dig <3

  4. Rasha skriver:

    Men gud vad intressant! Låter ju som att det kan ha att göra med en stark emotionell spänning (eller rädsla för ens liv? Hahaha) . Kul att du vågade! Vila ordentligt nu <3

  5. Veronica skriver:

    Fick sån där ”ena skidan åker över andra skidan i liften”-panik av att läsa det här inlägget. Du är cool.
    Krya på dig!!

  6. Ellen skriver:

    Hoppade du fallskärm vid ett annat tillfälle eller hur blev det med det dära??

    Om inte, så tycker jag absolut du ska göra det, just do it :)

  7. Louise skriver:

    Ja snälla skriv om det andra du funderar på också – vi vill ta del av dina tankar Master!

  8. Hanna skriver:

    Ja! Skriv om dina tankar, låter intressant! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG