174. Hannas rant

09:57 2017-05-16

NYTT AVSNITT! Känner att jag snackade lite väl mycket här? Lovar att släppa fram Martin mer nästa avsnitt…… förlåt!

Den här veckan innehåller den kort och gott:

Hanna försöker avgöra om hon ska ha dåligt samvete eller vara arg, Martin har sprungit en HALVMARA(!) på en tid som får Hanna att svimma.

Tack alla som lyssnar! Jag älskar er!

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Gör du smycken av mårdsnor, dricker regnvatten och utbildar dig till bronssmed? Tryck då play nedan:

9 kommentarer | “174. Hannas rant”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Linda skriver:

  Störde mig för första gången på Martin i dagens podd. Tiden var ju jättejättebra och en drömtid för de allra flesta vanliga motionärer!! Så försök inte låtsas att ”det var en okej tid, är ändå nöjd”. Han ska ju vara jättenöjd. Själv har man sprungit 3 halvmaraton och aldrig kommit under 2 timmar, så blir provocerad när Martin får det att låta som att 1.49 var ”helt okej”. Det var helt sjukt bra Martin!!

  1. Pernilla skriver:

   Kände samma.

   1. annie skriver:

    tror mer det handlar om att han inte vill skryta för då hade folk stört sig på det plus att om man lyssnat på poddis ett tag så vet man väl att det är hans sätt att snacka och vaaaaaaaaa

    1. Linda skriver:

     Vet att han snackar så och fattar att han inte ville vara skrytig, men kände att han var onödigt förminskande mot prestationen. OBS stör mig egentligen inte så mkt älskar både Hanna och Martin!

 2. Amelie skriver:

  Lyssnar på poddavsnittet precis i detta nu och kände bara för att gå in här och säga detta: Asså vet du vad Hanna, internet är inte verkligheten. Moralen är SÅ hög på internet. Du är en helt jävla normal människa, men folk har så otroligt höga krav på folk på INTERNET! Blir så irriterad! Skit i vad folk skriver när de skriver irriterande saker, de allra flesta människor är normala och vettiga i verkligheten! Det är inte så svårt att ”förstå” dig, du är en jätterolig, smart och helt normal person! Om nu normal är nån komplimang, äsch vet inte men hoppas du fattar vad jag menar :) Du blir sjuk ibland, du blir irriterad på folk ibland osv. Kan folk skärpa sig lite tänker jag!

  1. Emsi skriver:

   Håller med ovanstående!!!

 3. Rasha skriver:

  Låter skönt att ge upp hoppet om att folk ska älska en och bara försöka leva upp till deras förväntningar. Fan vad folk attackerar en fort så fort man lever.

 4. Anna skriver:

  Hanna, du är väl vad du är ❤

 5. Sofia skriver:

  ÄH! Tycker Martin får väl ta lite plats om han ska ha det, inte att du ska ”släppa fram” han jö. Plus du e ju kändisen hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp