tre tankar och tuttchock

18:11 2017-05-17

1. Jag flagnar. Ja, ledsen för tuttchocken (not!!!) men ville förutom min bröst visa det lilla stället där jag faktiskt blev brun på i Palma. Men nu flagnar det alltså bort och jag ligger och drrrraaaaaaaaar stora flikar om kvällarna mmmmmmmmm ödla

2. Jag deppar. Ägnat dagen åt att klippa programmet vi gjorde i Palma. Vad roligt att man ser ut som Gollum alternativt Fader Fouras (r.i.p) i precis ALLA vinklar. Också roligt att man känner att det är viktigt att inte se ut så? Så pass kul detta att jag var tvungen att GÅ HEM och jobba pga klarade inte mer. Ja ja, kommer ju gå över så fort jag ser en sminkad bild på mig själv igen lalalala.

3. Jag ska på ridläger i morrn till på fredag. Hahahaha. Men gud???? Har GLÖMT skriva det här på bloggen? Men tänker ändå att alla ni följer mig på Instagram *hoppas* eftersom jag ska i höst vara med i Barnkanalens programserie Stjärnhoppningen!!! Ska alltså lära mig rida. På en riktig häst. Är så himla himla rädd och ångestfylld inför detta, men samtidigt väldigt peppad. I morrn har vi första inspelningsdagen och ska liksom sova över på ridlägret?

Så jävla kul men läskigt.

Hua!

Ja, det var allt för mig nu. Tror och hoppas att jag kan blogga från ridlägret. Lol.

16 kommentarer | “tre tankar och tuttchock”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Näe vad avis jag blir på ridlägret! Tyckte alltid att hästtjejerna var så coola när jag var liten, så coola att jag inte vågade säga till mamma och pappa att jag egentligen ville börja på ridning. Tyckte liksom inte att jag var cool nog. Mvh dålig självkänsla since 1991. Men det är ju aldrig för sent! 15 år senare har jag kanske uppnått coolheten som krävs.

  2. Fanny skriver:

    Alltså… jag är 22 år men när stjärnhoppningen börjar är jag framme och slåss om fjärrkontrollen för att få på barnkanalen. Så har det sett ut i alla år det sänts men nu! Nu är jag ju någe så jävulskt taggad på att få se dig där!!! Jag har ridit i 15 år och njuter alltid lite av att se folk som inte kan rida försöka sig på det… sorry. Men jag tror verkligen att du kommer glänsa där! Det känns som att du kan ta fram en jävlar anamma och bara köra på även fast det kan vara läskigt. Jag kommer heja på dig!! Och!! du kan be till svtguden att du får en häst som heter Bingo. Han har varit med i alla säsonger och är kung på det här. Till och med Anna Book vågade hoppa på honom…

  3. Alva skriver:

    Ååååå du kommer inte ångra en sekund!!! Hästar är verkligen världens finaste djur & de ger en så mycket <3 Bästa! Heja dig Hanna!!

  4. Linnea skriver:

    Asså… Ridläger! Kan fortfarande bli sjukt sugen på att åka på ridläger men finns typ inget för vuxna?? När jag tänker efter så tänker jag typ bara på hon tjejen som håller på med hästar i Sommaren med Göran när jag tänker på ryttare i Stockholm… Men hoppas att du blir frälst!

  5. Ida skriver:

    Men Linnea, var har du kollat om du inte hittat ridläger för vuxna? I stort sett varje ridskola anordnar ridläger för både barn och vuxna. Finns även massor av gårdar med t.ex. Islandshästar som bedriver lägerverksamhet under sommaren! Googla och du kan få den bästa sommaren ever på vuxenridläger!

    Och heja dig Hanna! Tänk vad härligt du och Linso kan ha sen när du kan rida. Hyra varsin häst och ut på tur. De bästa diskussionerna förs på hästryggen på en mjuk skogsstig bland gran och fur!

  6. sandra. skriver:

    hanna du är skitsnygg!

  7. Ella skriver:

    Hanna du är bäst ingen protest! Keep calm and enjoy hästridandet!

  8. Erika skriver:

    Sån igenkänning på stress/depp över att inte vara snygg nog direkt följt av stress/depp över att man bryr sig så mycket om det!

  9. Johanna skriver:

    Ser så mycket fram emot detta!!!
    Utseendetips för att folk ska se dig som riktig hästtjej: sätt upp håret i ordentlig tofs! Försprång direkt!!!
    Alla dessa stjärnor som ridit med utsläppt hår eller väl valda testar som hänger fram ur hjälmen… GAAAH!!!

    1. Anna skriver:

      Gillar inte ridmänniskor p.g.a. detta 👆

      1. Lisa skriver:

        Förstår inte kommentaren ovan. Det är väl bara schysst att ge ett tips om att sätta upp håret? Jobbigt att ha slingor i ansiktet när du ska koncentrera dig i sadeln.

  10. Isabel skriver:

    Hanna! Du är så fin. Och det är så himla mänskligt detta, men blev ändå chockad att du också tänker på alla dina vinklar på film och får ångest. USCH. Vad dumt. Men blev stärkt av att det inte bara är jag. Så tack för det och du är bäst.

  11. ellenlundis skriver:

    Du är bra go du Hanna! :) Har precis skickat ett mail till dej. En fanart.. Hoppas att du kommer att gilla den

  12. Marie skriver:

    Åh vad kul att du ska vara med i stjärnhoppningen! Brukar kolla på det med mitt hästtokiga barn :)

  13. Ellen skriver:

    Kom in på din blogg för jag googlade upp dig efter att jag såg repotaget i Palma pga tyckte du var så snygg och ALLTID (iaf i de inslagen) hade så snygga kläder på dig så ville veta (hoppades) att du hade en blogg där du skulle avslöja alla dina hemlisar för att se ut så!

    Du är min nya girlcrush alltså. Tänkte jag skulle skriva det eftersom du skrev att du tyckte att du inte var snygg därifrån????

  14. mb skriver:

    vill bara säga att jag nyss såg första delen av 100% charter och det var så himla viktigt för mig att få se just de vinklarna. och då tänker jag, tänk alla de det här programmet är till för, som är 10, 15, 20 år yngre än mig och som är vana vid att se en blänkande, photoshoppad kropp i ”rätt” vinkel, hur viktigt det är för dem. tänker att det kanske finns hopp för dem, att de kanske kommer slippa plågas av de här tankarna som följt mig sen jag var ett barn. kan liksom inte fatta att jag inte förstått hur en kropp ser ut förrän nu när det är ”för sent”. har på riktigt aldrig fattat att kroppen byter form och ser olika ut beroende på ställning. att det att ens mage viker sig är lika naturligt som att ens ben gör det när man sätter sig? det är liksom inte konstigare än så, ändå har jag aldrig fattat det. tänker att det är så himla viktigt det du gör, trots att det du gör bara är att _existera_. men representation hanna, det är det som är grejen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg