Två dagar med häst

18:59 2017-05-19


Har aldrig i mitt liv varit med om två så mentalt utmanande dagar. Från att knappt våga titta på en häst till att sitta på en och TRAVA och till och med över hinder. 

Har aldrig haft så mycket respekt för alla ryttare där ute men framförallt alla unga tjejer som rider från att de är bara några år.  Ridsport ska ha mer respekt än varenda töntig killsport där ute. 

8 kommentarer | “Två dagar med häst”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sara skriver:

  Åh! Det ska bli så kul att följa dig i det här! :D Jag har ridit i 25 år snart och skulle aldrig byta det mot någon annan sport. Stort lycka till!!!

 2. A skriver:

  TACK mvh började rida när jag var fyra och är nu 22 bast och styr runt 600 kg varje dag inkl att rodda med allt den dåren behöver tex skor veterinärvård motion mat OCH SÅ VIDARE. MYCKET TACKSAM för much needed credd för det

 3. I skriver:

  Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR dig Hanna för du är så jävla VETTIG. Du var den som fick mig att lixom fatta att jag va feminist. På allvar så bokade jag ett ”möte” med en tjej som jag visste va feminist i min lilla hemstad i Norrland för att jag läst din blogg och ville att hon skulle berätta mer. Hehe jag va ca 16år och att vara feminist va en pretty big thing och ja klockan är mitt i natten och jag är lite smått lullig men känner att jag måste berätta för dig att du på fullaste allvar ändrade hela mitt liv. Du är fantastisk❤️

 4. F skriver:

  All cred till dig Hanna som vågar att köra trots rädslan, du är grym! Fortsätt kämpa, det är värt det – promise! Ser fram mot att följa dig <3

 5. ap skriver:

  Word!! En fråga, vad är det för märke på din solglajjer? Det är inte Rayban va?

  1. Hanapee skriver:

   Rayban! Och nividas

 6. Carro skriver:

  :( jag har alltid haft respekt för ryttare men också alltid varit en tjej som bara gått på ”töntiga killsporter”. Förstår inte varför det ena ska utesluta det andra. Men du har rätt, trångt att det inte är samma respekt. Men det borde gälla för tjejer som kör ”killsporter” också.

  1. Hanapee skriver:

   Absolut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer