Första juni var inte jättespännande

20:23 2017-06-01

 

HALLOJ

Här ligger man och filosoferar med täppta bih*lor och gammalt tv-inspelningssmink. Ännu en dag då jag är helt färdig, tjohooooo – life!!! Efter en härlig inspelning från tidig morgon fram till två i eftermiddag kände jag mig helt slut. Skulle sen ta bilen hem runt halv fyra men slutade med att jag satt fast i trafiken i nästan en timma??? Riktigt provocerande.

Fick ställa in ridningen med Spex också. Kör den på onsdag istället. Tydligen har ägaren rakat av manen på honom så nu har jag inget att hålla i då han hoppar/kliver…… hjälp!

 

I morrn åker vi till Sundsvall på långhelg. Behöver det känner jag, måste försöka få motivation till… något? Längtar så in i norden till jag känner mig bättre i bih*lorna så att jag kan träna. Men när jag testade att göra ”nedåtgående hunden” igår (lol) så var det som att huvet sprängdes.

Kul dock att ni gillade senaste podavsnittet, det gjorde mig lite mer motiverad överlag! Nu ska jag se tredje avsnittet av Shameless, så bra serie men också riktigt deppigt emellanåt, men hey vem är inte det.

Pusselipuss

7 kommentarer | “Första juni var inte jättespännande”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Mikaela skriver:

  ÄLSKAR Shameless! Du kommer fastna.

 2. Jenny skriver:

  Shameless är så bra! Men såklart deprimerande också emellanåt, men det är det värt!

 3. Sofia skriver:

  Shameless är fantastisk men vilken ser du??! Alltså, personligen ällllskar jag den brittiska! Alltså Lip och Steve där.. Dör!! Så fint och hemskt alltihop!

 4. Malin skriver:

  Åh, älskar Shameless!!!!!

 5. Anna skriver:

  MASTER! orkar inte scrolla så skriver min kommentar under ”fel” inlägg – MEN. Du skrev att du lyssnar på jazz, kan du inte lägga upp en playlist eller nåt? har en mental bild av hur jag rör i en keramikgryta, balkongdörren öppen, vinet i handen, brisen i min linneskjorta, och jazz spelandes i bakgrunden. plz hjälp mig komma närmre den mentala bilden!

 6. o_o skriver:

  Nässkölj med ‘salt’vatten (om du ej redan använder) sjukt bra för bihålorna, samt cortisonspray, (receptfritt egentligen för allergi) Har skitkrånliga bihålor som liksom gillar att va svullna trots noll förkylning o denna kombo funkar för mig! :)

 7. Elin skriver:

  Tips från en ryttare till en annan: sätt ett stigläder runt hästens hals för att slippa problemet med icke existerande man/livlina! Du kommer bli grym på rida fram tills i december!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg