Master hör bön

22:47 2017-06-01

Ulrika:
MASTER!!! tillber dig. Behöver hjälp! Ska gå på bröllop i sommar och många av mina gamla klassisar ska vara där. typsik hemvändarkänsla. vill vara smashing, du är jävligt cool, har du några tips? jag är inte lat utan har sökt hela internetz men känns som om jag går mer och mer vilse.

 

Master svarar:
OMG!!!! Rös typ av välbehag på tanken. Älskar att ”återvända” och vara snygg/cool. Ibland lever jag för den typen av känsla. Du kommer ha så jävla kul och vara supersnygg i allt tror jag. Lite svårt att veta dock vad du gillar, men hey, kommer med lite olika tips, hoppas du (och ni andra!) tycker att jag gjort ett hyfsat ok jobb.

Nu kör vi:

1. Den coola ”modemedvetna” looken. Den här är från Zara och kostar typ noll. ASSNYGG och du syns, du vågar och du är hipp. Matcha med ett par beiga nätta klackar, utsläppt rufsigt hår och mycket fransar. På kvällen byter du till vita sneakers och gör ”din grej” !!!!

 

2. Den ljuva, lite mystiska looken. Den här är från Ganni och kostar ju därför lite MER. Ha absolut inget annat än höga klackar till denna. Tänker att träklackar funkar? Kör bh-löst om det inte gör för ont, annars; pumpa upp dem. Men vem gillar inte LÖSA tuttar? Vet INGEN.

3. Den sexiga ”jag har varit på amerikanskt bröllop” looken. Den här är från Asos, faktum är att Asos har ALLT i den kategorin för billig peng. Ibland är jag helt besatt av att bära tight tight tight och det är Asos bra på. Matcha med beiga eller svarta klackar och kul snävt halsband. Kanske silverlänk? Mmmmm fint.

4. Den ljuva ROMANTISKA looken. Ursäkta varför har jag inte vetat om Stine Goya förrän typ förra veckan? Lol. Hon gör iaf massa fina klänningar i stil med den ovan, och även lite mer ”coola” grejer. Tänk dig en lös knut, träklackar och ett stort skratt i denna? Gud, får jag fria till dig redan nu?

5. Den strikta ”I don’t give a fuck” looken. Byxdräkten från Zara må se tråkig ut på bild, men är så fint med KRAGAR och SLAG tycker jag (rim!). Tänk att ha den väldigt urringad, matcha med höga svarta men nätta klackar (eller träklackar här med!) och slarvig tofs  + starkt läppstift. Kanske örhängen? Byxdräkt får man bära på bröllop och jävlar vad fint det är!!!!

19 kommentarer | “Master hör bön”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Alexandra skriver:

  Varifrån är byxdräkten? :)

  1. Hanapee skriver:

   Zara! Skriver in!

 2. Sofia skriver:

  Älskar detta SÅ mycket!

 3. elsa skriver:

  alltså älskar dina klädtips mer än alla andra bloggares klädtips pga får upp en SÅN bra bild i huvudet av vad du menar!!!! håller på med en *corporate rebranding* av min garderob och försöker röra mig mot mer av din stil insåg jag nu? önska mig lycka till : – )))

  1. rasha skriver:

   haha älskar denna underbara kommentar

 4. Gutterflower skriver:

  Vill passa på att flika in att om man gillar en mer klassiska stil och klänningar med markerad midja och lite vidd i kjolen har Chi Chi London de allra finaste klänningarna! Perfekta för bröllop. :) Tips tips!

 5. Ronja skriver:

  mitt bästa tips för att se snygg + *spännande* + fashion ut är HÅRSMYCKE!! ingen annan av töntarna där kmr våga ha det och en ser fan rätt berest och coolt, relaxed chic ut i det. lol så många ord i den här kommentaren som jag aldrig använt innan

  1. Ronja skriver:

   huvudsmycke asså!! ja du fattar

 6. Ulrika skriver:

  TAAAACK TAAACK och tack alla godingar i kommentarsfältet och ofc master. Kirrade just ett hårsmycke med blommor (diadem ni vet). Sen lade jag en beställning på underbara zara klänningen. bästa tipsen!!

 7. H skriver:

  Mmm ÄSLKAR dina tipsinlägg master! Hehe så här efter mitt smicker (som obs är genuint), jag måste köpa en ny soffa och hittar ingen?? Tänker mig en FIN som ändå är skön och går att napa i, dock ingen divan. Tror också jag är trött på dessa grå soffor? Drömmer typ lite om en mörkblå sammetssoffa (hehe förutserbar) men vårt vardagsrum har ganska ljusa trägolv (ev ask?) och tänker att de kan se gula ut mot blått? Har såklart inte en obegränsad budget heller, så typ melimeli går nog bort :((
  obs fattar verkligen att du inte är någon slags personal shopping-service, men kanske någon annan som har tips??
  GLAD FREDAG alla!

 8. Olsson skriver:

  ÄLSKAR dessa inlägg master! Vill helst ha ett i veckan!

  1. EN SOM GILLAR skriver:

   MINST ett i veckan!!!! ***Can’t get enough lalala*** Önskar att du vore min personliga stylist!

  2. IM skriver:

   Håller med!

 9. Tiina skriver:

  Jag gillar inte lösa tuttar.

 10. Veronica skriver:

  Vad menas ens med lösa tuttar? FRIA tuttar eller florppiga tuttar?

  Bh-lösa tuttar (utan nipplecovers) ser smaklöst ut under kläder bland folk oavsett hur man gör det (män med stora nipples får gärna också använda nipplecovers under skjortor och liknande) men formen på tuttarna i sig är ju fint oavsett hur de ser ut! Älskar smala bröst med lite ”häng”, så sensuellt!!!!!! Tycker dock att att se andras nipples nakna eller med ett tyg över är otroligt klasslöst. Men alla har ju olika ideal. Jag tycker looken är vulgär och trashig, och det är inte stilfullt enligt mig.

  OBS RESERVATION: DETTA ÄR MIN ÅSIKT. INGEN ÅSIKT ÄR RÄTT ELLER FEL…… :)

  1. Hanapee skriver:

   Åh herregud. Free the nipples ffs

   1. Veronica skriver:

    Det fina är ju att alla får tycka olika :*

 11. EMMA skriver:

  Var finns klänningen från Stine Goya?

 12. Soffy skriver:

  Jag letar SKOR till bröllopsutstyrsel! Tänkte matcha nån fladderbralla till heelade sandaler, äger ej klackade skor för övrigt men blev pepp på att köpa några fina nu. Kanske nått med lite fluff eller fransar?? Känner för att satsa på skorna i detta outfitförsök, så det får gärna vara ett par som är lite lagomt *stolliga*. Hade varit supersnällt om du hade velat tipsa loss om lite fina skor :}

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG