På torpis med semestertips

19:14 2017-07-15

Älsklingar!!!!

Idag var typ andra riktiga sommardagen här i torpet. Förra sommarn kändes det som att det var 25 grader och sol varje dag?! Sommarn innan dess var ju RÖVA och den här sommarn är dessvärre lite samma som 2015. Rent vädermässigt alltså, i övrigt är den bättre pga krisade ju järnet då :-))))

Har också insett att min semester måste innehålla vissa grejer för att den ska bli… välfungerande. Ska vi lista dem? Ja det gör vi lalalala

1. Rutiner. Älskar rutiner!!! Varje morgon (OBS absolut inte tidigare än 09 förstås) har jag gjort yoga eller ridit.

2. Motion. Ja förlåt för det här, men att ha TIDEN att gå en låååååÅååååång promenad och tänka på saker utan att störas av något annat än typ ”fina vyer” är bättre än terapi.

3. Korsord! JA det förtjänar ett utropstecken pga älskar korsord så mkt. Tips: köp en korsordstidning (nivå 2 kör jag och känns lagom för rätt ovan men sugen på isf liiite utmaning) och sen löser du tidningen från sida ett till sista sida. Jag gör det i solen, om kvällarna, på skithuset etc etc.

4. Tre riktigt bra bikinis. Lever i dem!!! Varför bära ngt annat egentligen? Behöver tre pga de blir ju lite som att använda samma underkläder i en månad annars…

5. Familj, typ. Eller ja personer man inte behöver ”anstränga sig” hela tiden och hundra procent för. Kan ju va en partner eller härlig kompis. Eller kanske en häst. Bara ha någon nära som man bara ääääär med.

En kommentar | “På torpis med semestertips”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    Tack för bra tips **köper korsordstidning**

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg