182. Hard way to hell

21:53 2017-08-01

JAAAA! Nytt avsnitt! (kul att JAG är så nöjd över det). Vill ni höra min ångest över att möjligen blivit ”dryg” :-((( lyssna på denna! Den innehåller också:

När och hur kommer vi livepodda på Way out west, tanken på Martin på festival, har Hanna blivit dryg?, Köpenhamn i olika perspektiv och Tylösands-stilen som följde efter Hanna.

Ni hittar den som vanligt på iTunes och i apparna Podcaster och Acast. Är du vän med bäver, onanerar till barrträd och dricker bensin? Tryck play nedan:

 

8 kommentarer | “182. Hard way to hell”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Frida skriver:

    Älskar att ni fortfarande poddar!! Visst ni kanske inte är bäst på att uppdatera, men vad gör det när ni ändå håller i?!? Ska lyssna på väg till fest på torsdag, yes blir taggad av att lyssna på er.
    Mvh,
    Tacksam

  2. Sab skriver:

    Martin kändes ovanligt vass + hörde allt han sa! Starkt avsnitt!

  3. Linda skriver:

    Kanonavsnitt!!

  4. Elin skriver:

    Bra avsnitt!! Och bra ljud hehe

  5. Pernilla skriver:

    Fy f-n vad ni är bra!

    1. Hanapee skriver:

      Ja låt oss engagera oss i den lilla procenten kvinnor som utsätter killar för lögn om våldtäkt istället för det strukturella och gigantiska problemet med att män faktiskt VÅLDTAR kvinnor – världen över :-)

      Kram Krister

    2. Sofia skriver:

      Vilka tror du att det finns flest av Krister, kvinnor som ljuger om att de blivit våldtagna eller män som våldtar som aldrig blir dömda? Absolut att båda kan förstöra liv. Men vilket av dessa två fall skadar en enskild individ och vilket av dessa två fall skadar en hel könsgrupp?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg