Fyra sista dagarna

19:15 2017-08-03

Älskade!

Är alltså världens klyshigaste människa nu som går runt och oj:ar mig över att ”sommarn går så snabbt” och ”det sa bara tjoff så var det över” eller ”nu får man passa på att njuta….”. På måndag börjar jag nämligen jobba igen.

Utöver detta så har jag i totalt 34 timmar haft årets vidrigaste mens. Kanske den vidrigaste på flera år? Hade en mensvärk som vägrade släppa på ett dygn och en blödning som resulterade i att jag, på riktigt, fått tömma min menskopp EN GÅNG I TIMMEN för att inte blöda igenom.

Vaaaaaaaaaaad hääääändeeeer?

Aja. Hade en underbart mysig kräftskiva med Emelie och Anton igår! Badade badtunna som förmildrade lite mensvärk i alla fall. Tips till er med krampade livmoder där ute.

Just ja! Fick frågor på instagram om klänningen, men den är ju mitt reafynd från Bikbok! 29 spänn!!!!

5 kommentarer | “Fyra sista dagarna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    <3

  2. Rebecca skriver:

    I Östersund kostade den 99kr :-((( grymt besviken. Men D va bara att dra fram storkovan

  3. Hanna skriver:

    Hade liknande för någon månad sen. Spydde av smärta, kallsvettades som fan och svimmade nästan. Var på väg till jobbet men fick vända (duh). I vanliga fall kanske jag behöver en värktablett, men aldrig mer än så. Väldigt oklart.

  4. Amanda skriver:

    Jag har haft mens i +/- 17 år nu och det känns nästan som att mensen blir värre/ondare/kraftigare/rikligare för varje cykel, i alla fall nu mot ”slutet”. Har en teori om att kroppen gör det jävligare och jävligare i hopp om att en befruktning ska ske :(:)

  5. Vira skriver:

    Master jag känner med dig, min sommar är snart slut med. Vill passa på & tipsa om en lista som var mycket rolig som jag hoppas du vill kopiera då jag vet att dina svar kommer briljera

    http://sandrabeijer.se/2017/08/04/om-jag-vore-ett-❓-skulle-jag-vara/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG