Bästa skiten för min hud

22:08 2017-08-24

Jag vet att jag förmodligen tipsat om denna grej förut, men eftersom den ”ordnar upp” min hy så jävla bra så vill jag tipsa om den igen.

Det är alltså en exfoliator från Beauté Pacifique (fick på riktigt scrolla upp och kolla stavningen på tuben 45 ggr) som jag låter sitta i ungefär 10 minuter innan jag tvättar av med ljummet vatten.

Avslutar med ansiktskräm ”Super 3 booster” från samma märke. Ibland använder jag serumet istället.

Så. Jävla. Bra.

Ja, det var väl bara det jag ville säga.

Ytliga godnattpussar från master till er.

I morgon är det freeeeeedag.

8 kommentarer | “Bästa skiten för min hud”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elin skriver:

    Meeeeer hudvård! Älskar! Hur ser din rutin ut just nu?

  2. Emilia skriver:

    Är inte säker men är det inte aha-syra i den? Det är inte bäst att använda den nu i augusti när det är soligt ute. Hyn blir lite tunnare och man kan lättare få pigmentförändringar till exempel. Ville bara berätta, du har kanske koll på detta! Syra är ju så satans jävla härligt att smeta in på ansiktet mmmmm.

    1. hudvårdsfeministan skriver:

      Ändå en rätt STÖRIG kommentar? Klart där är syra i denna, tror jag varenda hudvårdsfeminist förstår. Men kan en kvinna få leva

      1. Emilia skriver:

        Fast det är ju skillnad på syra och syra. Jag försökte vara noga med att inte mästra Hanna på något sätt, ville bara informera, absolut inte klaga på hennes hudvårdsrutin på något sätt. Men tack för att du fick mig att känna mig jättedum <3

      2. Acid lover skriver:

        Men GUD kan du ta ett chillpill ”hudvårdsfeministan” och sluta vara så internetkränkt? + kan du låta en kvinna leva och få ha ett intresse, typ hudvård, utan att det ska vara feministisk. Kan det inte bara få vara kul???

  3. Freja skriver:

    Omg du fick mig precis att köpa en ansiktskräm för 600 spänn???? Jag är student???? Vem tror jag att jag är??? Beypncé?????? Hoppas den är bra

    1. Hanapee skriver:

      Åh nej nu fick jag dåligt samvete!!!! Men den ÄR mkt bra

  4. Novis skriver:

    Hej! Är ny på detta med ansiktsprodukter men blev inspirerad och köpte denna! Men hur ofta använder du den och hur mycket tar du ungefär (0.5 cm lång krämkorv?)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG