Masters helgplaner

13:20 2017-08-25

HELG! Ööööh ööööh ööööhhhhhhh *killvrålar*.

Den här helgen kommer bli kul, tror jag. Man får lön, det ska vara sol på lördag här i Stockholm och jag ska göra rätt roliga grejer ändå. Har inte haft en Stockholmshelg på…… två månader? Det har varit Sundsvall i fyra veckor och sen Way out west och Palma.

Lägenheten ser ut som skit och det är sådär ”konstigt” i lådor och garderoben ni vet? Att man en gång för länge sen rev ut allt där i och sen bara lagt in grejer i små knölar här och där.

Aja, så här ser min helg ut:


>FREDAG<

Cykla från jobbet direkt till h&m och eventuellt köpa en grej jag sett där…. Sen hem och byta om och så direkt till födelsedagsfirandet av min älskade Parisa (som för övrigt knipit jobbet som programledare för Kobra!!!! Hur duktig!!!!!)

>LÖRDAG<
Springa på förmiddagen, lol. Kommer ju inte hända med tanke på kvällen innan men mitt mål är verkligen att inte vara bakis. Det måste man ju klara av? Herregud. Är på riktigt oroad om det inte går.

På kvällen är jag DJ på ett bröllop fram till småtimmarna. Var några månader sen jag spelade skivor nu så det ska bli S K O J.


>SÖNDAG<
Ska göra en granooooola, eller ja müsli, som jag sett fram emot länge. Sen vill jag dammsuga och tvätta, kanske till och med torka golv. Drömmen är om man kan få bjuda några polare på någon ”härlig gryta” här på kvällen. VI FÅR VÄL SE.

 

Nirå? Ska ni göra något kul? Det är så mysigt att läsa när ni skriver om er själva och vad ni gör, på riktigt!!

47 kommentarer | “Masters helgplaner”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. K skriver:

    Min son fyller 2 nästa onsdag men vi ska ha kalas i helgen i två dagar för han har för många släktingar 😅 (själv hatar jag att ha kalas…men nu känner man sig tvungen)

  2. N skriver:

    Ska ha dejtnight med min kille och göra egna dumplings samt dricka vin. älskar dumplings. älskar vin. älskar min kille. mmmmm, livet.

  3. taggaddd skriver:

    ikväll ska jag på första dejt m en svinfin!! sen gå på trädgården m en kompis som jag inte varit ute med sen i juni!! imorgon se katohjärta i vinterviken och gå på raaaveeee! taggad!! vsg för info!

    1. Ella skriver:

      Åååh lycka till på dejten!!

    2. Hanapee skriver:

      Lycka till på dejtis!! <3

  4. Sara skriver:

    Ska till min syster ikväll och äta ramen :-))))

  5. M skriver:

    Ska på jazzfestival här i Schweiz (vem är man??? Ska ha basker, polotröja och röka cigarett ur munstycke)… Sen imorn åka båt på Zürichsjön och jamsa runt.

    1. Hanapee skriver:

      Hahaha underbar helg ju

  6. Felicia skriver:

    Ikväll ska jag och killen göra amaretto sour och DONA i lägenheten med massa nya grejer vi köpte igår. Imorgon är det 2års kalas för min guddotter och på kvällen kräftskiva med killen plus ett annat par. Vi fixar maten och pyntet och dom handlar alkoholen och blandar drinkar. Kommer förmodligen bli ”charader” vid 23-00 snåret om jag känner mig själv rätt!

    P.s har du ätit på Rå i Sundsvall? Samma ägare som Udda men mycket bättre mat. Kramiz

  7. Emilie skriver:

    Tre-veckors-månad ❤️

  8. Moa skriver:

    Jag ska ta bilen från härnta till Stockholm för att på riktigt flytta ut ur mitt ex lägenhet. Sorgligt men jävligt skönt. NU ÄR DET NYA TIDER!!! Sen ska jag burna runt med bilen i hela Stockholm och träffa alla finaste bästa gosigaste människorna jag inte träffar på hundra år sen <3333

    1. Hanapee skriver:

      LYCKA!!!

  9. Lovisa skriver:

    Jag ska åka till Ikea imorrn o sen fixa lite bättre förvaring i mitt rum! Så taggad har väntat jättelänge haha

  10. Linn skriver:

    Ikväll blir det nog lugnt. Ska blanda någon drink och lyssna på Alexanders senaste album med samma namn. På lördag blir det gofrukost och så lovade jag att komma in på jobbet 12-15.30…… efter det blir det skärgården och fira lyskväll!! Tända massa marschaller och äta god mat med min pv och hans familj. Dricka nå gott rödvin förhoppningsvis. Söndag ska jag träna vuxengympa! Och göra matlådor. Kanske bjuda folk på gryta!!! Kram

  11. Ellen skriver:

    frågade morfar om han ville ha kräftskiva och det ville han! Så imorgon bilar jag inom ica och sen till honom med skaldjur och aioli och ”riktigt gott bröd” för det ville han ha. Så ja, riktigt mysigt blir det!

    1. Hanapee skriver:

      Mysigaste jag hört!!!!

  12. Marissa skriver:

    Jag misstänker att jag blir bortrövad på möhippa! *tror jag* hihi

  13. Hannah skriver:

    HANNA! Ska gifta mig och drömmen vore ju att ha dig som DJ! Misstänker att du ligger outside of our budget om vi säger så, men måste ju iallafall kolla. Hur kommer en i kontakt med dig angående spelningar osv?

    Puss!

    1. Hanapee skriver:

      Ja va kul! Mejla hanna@nojesguiden.se är inte superdyr ;)))

  14. Rebecka skriver:

    Jag ska också försöka ta mig ut på en springtur så länge jag ej blir förkyld // kliar i halsen just nu :(((. Annars ska jag gå ut och äta middag med min familj och på söndag kommer en kompis hit på *söndagsfika*. Blir nog en fin helg.

  15. Ellinor skriver:

    Jag ska spela ett farmspel på datan som jag tydligen har spelat totalt 14 h under 3 dygns tid? Är rädd att jag kommer bli sinnessjuk men det gör inge för det är så kul spel

    1. Elli skriver:

      Vilket spel?! Stardew valley?

  16. Essie skriver:

    Mysiga planer alla har! Ska jobba inatt(på mitt jobb som är väldigt roligt så jag ser faktiskt fram emot det!), så imorgon blir det en go sovmorgon. Sen ska jag och min kille *ta en sväng på stan*, tror båda är klädshoppingsugna :) på kvällen ska jag på fest och konsert! Söndagen ska jag ligga raklång på soffan och scrolla/spela mobilspel. Ser fram emot allt :)))

  17. Smulan skriver:

    Älskar kommentarsfältet till dessa inlägg!
    Har precis kommit hem från Stockholm (bor i Helsingfors) från en jobbresa. Ska nu direkt på kräftskiva till landet men ska köra bil pga för ångest att ”vänta” på rätt tillfälle för de partysugna att åka hem på natten med taxi + känner mig jäkligt off och kan ej vara bakis imorgon. Imorgon 40-årsfest för min mans storebror på ett annat lantställe. Vill bara vara hemma och pyssla i vår lägis och dricka GT dock :)) Men kanske hinner på söndis.

  18. Josefine skriver:

    Lyssna på Frida Hyvönens EMINENTA ”kvinnor och barn”, dricka rödvin och träna på att andas i fyrkant så jag inte dör av andnöd å nervositet när jag börjar min utbildning på måndag. Hjälp!!!

  19. Sofia skriver:

    Hihi Master du e så gullig!!

    Oki oki jag berättar då. Jag ska gå Maggio på Mosebacke VARJE KVÄLL heheheh. Även kanske facea ett ex ikväll också för första gången sen han dumpade mig så håll tummarna för mig att jag ej blir en deppboll efter det. Annars ska jag på trettioårsfest också imorgon så ja mkt FEST Å MUSIK Å SKOJ!! Är redan bakis dock så håll tummarna för mig på den fronten också.

  20. Anna skriver:

    Ska jobba själv i den lilla hemslöjdsbutiken där jag brukar jobba extra, precis som idag, lite halvtråkigt på helgen. Dock har det gått bra hittills idag, har haft en supersnygg kille till kund som skrattade åt alla mina skämt, sålt grejer till en mansplainande gymnasist med två trevliga tjejer i släptåg (så jag passade på att ifrågasätta hans snack för att ta ner honom på jorden) och en underlig kvinna som fått ha ett par kassar med grejer på kontoret kom och ställde dit en cykel. Helt enkelt en jobbdag utöver det vanliga, vilket jag hoppas fortsätter imorgon. Skulle dock hellre på fest och brunch och galej, men man kan ju inte få allt här i världen.

  21. Marte skriver:

    Jeg skal tilbringe min siste helg i Trondheim med mine beste venner, før jeg neste torsdag flytter til ny by (og nytt land!!), Aarhus. Gleder meg til å kose, danse, spise god mat og drikke vin:):)

  22. Rebecca skriver:

    Älskar kommentarerna, vilket myyyyys!
    Jag ska hänga hemma ikväll med min bebis, stöka runt och kolla serier när hon sover. Imorgon åker jag och min kille på bröllis UTAN BARN?! Jag ska alltså få vara en person och inte bara någons mamma? Ska alltså bo på hotell, dansa hela natten och äta frukost med båda händerna och dricka varmt kaffe :))))))))) dagen efter är det brunch. När vi kommer hem ska jag nog svänga ihop en kalops och hänga med min unge och mamma. Ser sååååå mkt fram emot detta!

  23. Rebbe skriver:

    ikväll har jag 0 planer, inte så kul! Imorgon vill jag bada och springa långt. På kvällen ska vi på nittiotalsklubb och jag hoppas att killen jag dejtar också ska dit! Vi har inte setts på typ tre daasgaaar. Har köpt choker o mitt gäng ska nog göra bål på förfesten! På söndag vill jag ligga med och hångla med honom helst halva dagen minst samt göra mig fin inför skolstarten på måndag.

  24. Ellen skriver:

    Jag mötte dig i dag när jag var på väg in på Stories och du gick ut därifrån. Tror i alla fall att det var du! Jag var där och letade efter en väska, men den fanns inte och då tänkte jag att du kanske varit där och köpt den sista, haha!! Nu har jag dock beställt den online, så om du tog den sista i butik är du förlåten.

  25. elin skriver:

    Jag ska städa toan, sova en natt i skärgården, ha ångest över att jag bara har ett år kvar på min utbildning och plötsligt inte vet vad jag vill jobba med (måste börja söka jobb nu), slåss med en jävla IKEA-möbel som tydligen inte monterar ihop sig själv, pussa lite på min sambo, äta något litet chips, köra bil på motorväg (älskar det), plugga till en omtenta samt lyssna på min spellista ”mood”. Känns ändå som en helt okej helg!

  26. Sara skriver:

    Vilken underbar helg! Jag firar 4 år med min kille. Äter god middag, dricker champagne och snusar för första gången på nästan två år. Imorgon ska jag på fest hos en vän som precis flyttat hem igen. Livet känns i kroppen på de bästa av sätt. PS. Så HÄRLIGT att Parisa ska vara programledare för Kobra. DS

  27. Ida skriver:

    Ikväll åts det tacos hos Mamma och Pappa.

    Imorgon ska jag gå på en barndomsvän bröllop i Kovland, det ser jag fram emot! Sen på söndag ska jag plocka svarta vinbär och koka sylt av dem för att sedan möta upp en kompis och fika. Och heja på min man som ska försöka flytta ut vårt alldeles för stora badkar så att rörmokaren kan installera en duschblandare istället på måndag.

  28. L skriver:

    Men åh, vill byta liv med alla som kommenterar!! Själv är jag föräldraledig så varje dag är numer som helg (OBS inser att detta låter som värsta lyllet och det ÄR det. Fatta att få betalt för att gosa med sin bebis. Älskar Sverige ibland) Gillar dock fortfarande helger mest pga jag kan få gå på toa ifred utan att en liten bebis sitter och stirrar på mig… Gäller att se lyckan i det lilla osv

  29. Ellinor skriver:

    Jag ska flytta till en annan stad för att plugga en master. Har lovat min nya roomie att göra mojitos, och ska köpa nya växter för att bo in mig. Ändå bra.

  30. Anna skriver:

    Jag ska åka hem till Stockholm på semester en vecka!!! <3 <3 <3 På Torontos flygplats nu lite rödvinsfull och bara LÄNGTAR.

    1. S skriver:

      Bor du i Toronto? JAG har precis flyttat hit och vill gärna hänga med någon!

      1. Anna skriver:

        Men JA! Flyttade dit för ca 2 veckor sedan (hemma i Sverige nu för 1 veckas semester) och klart vi ska hänga! Min FB http://www.facebook.com/anna.meyer.923171 – skriv gärna!!! :)

  31. Emma skriver:

    Åh blir helt varm i hjärtat av att läsa allas helgplaner, så fint internet kan vara ändå! ❤️ Jag ska prova Sthlms brunchklubb (instavänligt har man ju hört), gå på middag och sedan ska mina kompisars bäbis döpas. Kram

  32. Liniz skriver:

    Jag och min kille åkte ut en natt till hans pappas (som är bortrest) hus på landet efter flera helger utan tid för mys. Åt typ 20 kräftor var igår, drack vin och nattbadade i jacuzzin. Har sovit inbäddad mellan hunden och en varm gosig pojkvän, nu blir det snart bananpannkakor ute på altanen. Ikväll ska vi nog ut och käka med några kompisar, en har bebis så hoppas på att få snusa hen i nacken litegranna. En riktig toppenhelg!

  33. Ida skriver:

    Jag andas och vila den här helgen, försöka att se förbi alla ”måsten”. De två nästkommande helgerna kommer vara sjukt stressiga med jobb både på mitt vanliga heltidsjobb och på föreningen där jag jobbar ideellt tio timmar i månaden. Kanske tar jag med min make och mina barn till ett katthem imorgon för att se om de har någon katt som passar vår familj att adoptera i höst.

    1. Ida skriver:

      Och så klart – kolla på individuella EM-finalen i hoppning imorgon där Peder Fredricsson med hästen All In inför finalen leder tävlingen!

  34. ellen skriver:

    Lite sen kommentaris men men. Jag var ute på galej igår, kom hem 5 så trötter idag. Men ikväll ska jag och min man praktisera våra ganska ringa swingdanskunskaper vi införskaffats oss de senaste veckorna på ett swingdansevent. Får se hur det går, blir nog kul i alla fall! Ha en fortsatt fin helg alla snälla filurer härinne. Kram från Kapstaden :)

  35. Elin skriver:

    Jag halvjobbar lite hemma på gården med hästarna idag, sen imorgon ska jag packa ihop mina grejer och flytta till skolan inför sista året på min högskoleutbildning! Såååå taggad och det ska bli sååå kul att flytta dit igen. Är dessutom sjukt taggad på att ha en egen lägenhet och packa upp alla mina grejer och inreda de närmsta dagarna :D

  36. P skriver:

    Jag har precis börjat mitt första år på universitetet i Uppsala, så för min del har den senaste och är de två kommande veckorna späckade med insparks aktiviteter. Igår var jag på UU:s egna mottagning för nya studenter och plockade på mig gratisgrejer. På kvällen mötte jag upp nya klasskompisar för klubbkväll på nation. Idag har vi lekt i en park och haft picknick samt druckit öl på nation. Imorgon ska vi ha tornerspel och tävlingar och knytkalas. Jag ska även hinna att handa in mina sista kursböcker. Det är mycket nu när ett helt nytt liv har börjat, men det känns bra och jag trivs!

  37. Johanna skriver:

    Men så mysiga kommentarer! Jag är föräldraledig med min lilla 4-månaders ”sötgodis” som min treåring kallade honom ikväll =,) Idag var jag och treåringen på Alfons-teater och åt glass på en hamnfest här på Öland. Det var mysigt fast treåringen var VÄLDIGT skeptisk till att Alfons var Alfons för skådisen var vuxen….. hehe… imorgon ska vi förhoppningsvis hem till mina föräldrar 5 minuter härifrån för de har skaffat pool…. men vi får se vad vi hittar på, är själv med barnen 95% av tiden pga sambo som jobbar absolut jämt och inte kan/vill trappa ner. Funderar på att testa fingerfärg imorgon – det lär ju bli party!! Så fancy life har jag men det är härligt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG