188. Vänsterhänt i saxdrama – dödlig utgång

21:25 2017-09-11

JAAA! Wow vilken pod alltså, lyssna om du är cool!

Hanna och Martin har aldrig mer varit så överens om något så onödigt, mäklaren som sket ner lägenhet, kaninludd som present till söt kille, folk som TROR de är laktoskänsliga, vänsterhäntas upprättelse och en klementin (eller mandarin?) som luktar stjärt.

Finns där poddar finns. Tävlar du i kaninhoppning, är alltid barfota och hatar andra människor? Tryck play nedan:

16 kommentarer | “188. Vänsterhänt i saxdrama – dödlig utgång”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Linn skriver:

  Har aldrig tänkt på att det luktar stjärt av mandariner men däremot att det alldeles för ofta smakar DILL. Det kan inte bara vara jag som tycker det???

 2. Tess skriver:

  Men…är Bo vänster eller högerhänt? (Myycket viktigt)

 3. Elin skriver:

  Älskar din skepsis mot allergier. Är likadan och det befästes ytterligare när min svägis som är enhetschef på äldreboende/hemtjänst sa att hon aldrig haft en gamling med varken pälsallergi eller matallergi (förutom en med nötter). Så tänker fortsätta tro att folk överdriver :)))) *empatisk tjej*

  1. M skriver:

   Antar att du skämtar? Jag är specialistläkare och har därför begränsad humor vad gäller sånt här då jag sett folk dö av allergier. Forskningen indikerar att en av anledningarna till varför äldre generationer har färre allergier är frammarschen av kemiska rengöringsmedel som gjort våra hem så rena att bebisar och små barns immunsystem inte utsätts för samma mängd av bakterier och allergener från modersmjölk till inandningsluft/ytor i hemmet. Dessutom är användningen av antibakteriella wipes och själva attityden att bakterier är något farligt också en indikation.

   1. M skriver:

    … vidare drivs forskning om rollen av artificiella tillsatser i mat, e.g. det som kallas ”E-ämnen” för att se om detta relativt ”nya” fenomen är en del av orsakskedjan till att yngre generationer utvecklar fler allergier.

   2. Hanapee skriver:

    Jag skämtar.

    1. M skriver:

     Skrev till Elin som baserade sin teori om att allergier är påhittade för att äldre inte verkar ha lika många. Fattade att HP skämtade :)

     1. Elin skriver:

      Ja, jag skämtar. Därav *empatisk tjej*. Däremot är jag, med andledningarna som du själv listade, som sagt skeptisk till själva allergierna. Just för att det är så pass ”självförvållat” och därför är något som till stor del kan förebyggas av blivande föräldrar (kanske med en sån enkel sak som att ha typ en katt hemma) men det förminskar ju inte lidandet för den som är allergisk.

  2. Anna skriver:

   Nu blir jag en sån där liten kränkt allergiker. Men. Jag var i våras nära på att dö av min allergi. Var inlagd på sjukhus, förlorade medvetandet och behövde flera dagars behandling. Allt för att någon var ”skeptisk” till allergier och därför inte respekterade när jag berättade om min nötallergi. Men fortsätt vara skeptisk du :)))

 4. Elin skriver:

  Hej! Jag letade upp inlägget på klasshat som ni diskuterar, och eftersom det är från 23 maj i år tycker jag verkligen att ni ska läsa det igen. Det handlar nämligen inte om någon som lättvindigt åker på weekend till Paris för nöjes skull, utan hen som skriver är hemlös, har kämpat för att kunna ta sig till sin vän i Paris och är när hen väl kommit fram inte välkommen att bo hos kompisen utan tvingas ligga med en främling för att få tak över huvudet. Jag förstår inte riktigt vad det är du tycker är provocerande. Ingenstans skriver hen ”hatar när ens kompisar inte ställer upp” eller något liknande. Jag är övertygad om att klasshat gör nytta, just för att de enskilda berättelserna får större genomslagskraft på instagram, där så mycket redan handlar om individen. Teoretiska diskussioner finns det gott om i andra forum, och något som på ett lättillgängligt sätt ökar vår förståelse för andras livsöden (och egna privilegier) tycker jag förtjänar att lyftas.

 5. HannaY skriver:

  Nu kanske jag minns fel, men var det inte så att ni (/du, Hanna) i en podd (apropå Anders Borg) ifrågasatte om det verkligen är så att en säger sanningen när en är full? (Eller var det tvärtom?)

  Läste just denna: http://www.dn.se/insidan/alkoholen-far-oss-inte-att-visa-vart-sanna-jag/ och tänkte på er! Jag tycker detta känns rimligt. (OBS nu tycker jag inte att det försvarar att folk säger idiotiska saker på fyllan såklart, men ändå intressant.)

 6. Karin skriver:

  Men JA, vissa clementiner både luktar och smakar motbjudande??? Det är russian roulette det där. Besvikelsen när man är sådär assugen på clementin (dvs hela hösten och vintern) och möts av den vidriga lukten…. Tycker kanske mer den påminner om mögel än stjärt, men stank som stank.

 7. Ingfing skriver:

  Riktigt gött kommentarsfält! Här finns något för alla.

  1. Isblomma skriver:

   Jag skrattade rakt ut av detta, hahaha <3

   1. Julia skriver:

    Jag med, hahaha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla