Bakom kulisserna på Stjärnhoppningen

17:37 2017-09-09



Klockan 06:20 ringde alarmet fredag morgon och jag hade ngn idé om att jag skulle hinna sminka min FINNIGA STRESSHY innan bilen kom och hämtade mig. Råkade dock försova mig men som räddaren i nöden hade Happy (som åkte samma bil) också försovit mig – så jag hann sminka mig! Hurra! 

Jag, Arantaxa och Carolina väntar. Visste ni att 80% av tiden i tv-inspelningar handlar om att VÄNTA. Vänta på killar med teknisk utrustning eller på typ hästar, eller att en producent ska fundera ut nästa scen. 

Men ändå fin utsikt vi hade va!! Även om pulsen var ca 728183 slag per sekund i vissa tillfällen, typ när man skulle hoppa på ett stort djur framför kamerorna, så lugnade utsikten en lite.


Två redo nybörjare i skydd – Lucas och Arantxa. Gulliga va!!! Tycker det är så avväpnande med vuxna människor i hjälm.


RICKARD OLSSON! ”The King” som en kompis kallade honom på insta, lol. Jag har ju varit arg på han när han gnölade om Brita<3 i Vasaloppet, men tycker jättemycket om han nu! Mysig, schysst och kul liksom.



En producent och en ridlärare (ridläraren påminner förresten såååå mycket om Antons mamma i sättet/utseendet på något sätt). Var också så HIMLA glad här. Får inte säga exakt vad vi gjorde på inspelningen men om jag säger såhär: tänk er att ni är sviiinrädd gör något och går runt och oroar er, och så gör nid er bara! Och så går det mycket bättre än vad ni trodde! DET hände. Så stolt över mig själv.


SLUTLIGEN: huvudrollen Spex. Du buffliga, knäppa, matfixerade, duktiga, smarta, pålitliga och snälla häst. Stort TACK för att du ställde upp så fint för mig de här två dagarna, jag tycker verkligen om dig och pratar så fint om dig i alla synkar på tv. Du har verkligen presterat när du ändå varit trött och verkligen gjort ditt bästa, hoppas du känner att jag tycker om dig!

7 kommentarer | “Bakom kulisserna på Stjärnhoppningen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mvh. en som måste uppdatera garderoben skriver:

    Master! Vilka är hösten/vinterns måsten i garderoben enligt dig??

  2. Reinard Räv skriver:

    Du skrev för ett kort tag sedan att du aldrig haft så mycket finnar, och nu GLÖDER din hy av lyster på dessa bilder! Berätta genast – vad har du gjort för att få denna glans!?

    1. Hanapee skriver:

      Det är bra filter och FOUNDATION. På riktigt, min hy är röva nu :-( Grät i morse pga det haha, men tack ändå kära du!

  3. Mli skriver:

    Feeelåt men blir ANINGENS provocerad av att du beklagar dig över finnar när du har typ porslinshy…….. heh. Fattar att det är jobbigt om de gör ont osv, men liksom. Ja. Så har jag det 24/7. Acne liksom. Sen tonåren. Tjoho! /Mvh bitter fast typ nä

  4. Mick skriver:

    Gråter lite på g av blödig och var så himla stolt över min häst igår som kämpar och kämpar. Lägrar från mitt jäkla jobb för vill bara att klockan ska bli 17 så jag kan åka och klappa på han <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg