Gnäggandet fortsätter LITE till

21:16 2017-09-07

Älskade amöbor 

SNART kommer jag inte skriva lika mycket om häst. Har enorm förståelse för er som scrollar er förbi dessa inlägg, jag var ju som er för 4 månader sen.

MEEEEN vi har ju inspelning med Stjärnhoppningen i helgen och därför kör jag på 8-)

Idag hände det. Jag fick upp Spex i galopp flera gånger själv i paddocken OCH lyckades galoppera över några liggandes bommar (bilden ovan är från skutt i trav).

Är så lycklig! Det var som det släppte en spärr på nåt sätt. Tack gode gud för det. Sen red jag barbacka för att känna Lill-kroppen på Spex och oj vad mysigt det var. Som att vara ett med naturen, sitta på ett 600kg naket djur.

Sjuk grej.

I morrn ringer alarmet 06:30 och då ska jag på ridläger. Skiter faktiskt i om alla andra kommer vara tusen gånger bättre än mig för jag är så himla stolt över att jag 1. Kommit över min hästrädsla 2. Har hittat en sport som jag älskar 3. Har fått lära känna djur.

Gnägg’ gnägg’

20 kommentarer | “Gnäggandet fortsätter LITE till”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Hejja dig! Mvh hästtjej_93

  2. Emeli skriver:

    Såååå pepp på att se dig äga inne på Friends i december!!! Och så jävla bra att du funnit hästen <3. Jag kan på riktigt inte leva utan.

  3. Fanny skriver:

    Jag tror verkligen inte du kommer vara sämst på ridlägret! I alla tidigare säsonger finns det alltid någon som knappt övat något alls på egen hand. Din utvecklingskurva går ju spikrakt uppåt! Är så stolt över dig? Är det konstigt?

  4. Elisabet skriver:

    Det är härligt att läsa dina gnäggiga inlägg! Så kul att det går framåt! Mvh, hästtjej

  5. stina skriver:

    Älskar när du skriver om hästar!! haha

  6. Julia skriver:

    SÖRJER att dessa inlägg en dag kommer att sluta komma. Ler så stort varje gång och myser riktigt när jag läser! /hästtjej som slutade rida vid 15års ålder, nu 25 men fortfarande lika besatt!

  7. Cornelia skriver:

    Sluta inte skriva! Låt dom scrolla förbi bara! Älskar verkligen inläggen om häst,så roligt när fler förstår det fantastiska med häst. Har haft och har en del ångest och det bästa med hästar är att när du väl rider så KAN du inte tänka på något annat, man är liksom tvungen att släppa tankarna och fokusera på det man gör,annars kan man ju ramla av/saker gå fel. Visst kan det ge prestationsångest också, känner så igen mig i din beskrivning i podden om hur du kom hem från ridningen och grät! Man vill så mycket och eftersom det handlar om två individer som ska jobba ihop går det inte alltid bra, men just på hästryggen kan man inte tänka på det. Och! Jag är väl aldrig så glad som efter ett riktigt bra ridpass :) Lycka till på ridlägret och ursäkta romanen :)))) mvh hästtjej som hade gjort vad som helst för att hänga med dig i stallet

  8. Hedvig skriver:

    ÄLSKAR DINA HÄSTINLÄGG!!!!!

  9. Annika skriver:

    haha, jag började ta ridlektioner i Juni och har aldrig gjort det innan, tycker det är roligt att läsa om dig som är i samma situation. Tycker det är grymt att börja med helt nya grejer när man är vuxen. Framförallt eftersom de gånger jag försökt mig på att ta upp en gammal hobby – typ fotboll – måste jämföra mig med mitt unga jag (är 34 nu) och inse att jag aldrig kommer bli lika bra igen. Men nya grejer kommer jag alltid bara att bli bättre, mkt bra för självförtroendet. Har aldrig testat på så mycket nytt som efter att jag fyllt 30! Lycka till på ridlägret, du kommer va grym!

  10. rasha skriver:

    trots att jag inte är en hästtjej älskar jag att läsa dessa inlägg för att DU ÄR SÅ PASSIONERAD kring detta!?!? Det är ju det som är roligt och intressant att läsa :D

  11. Agnes skriver:

    Men att jag fick tårar i ögonen av detta? :’)

  12. Linnea skriver:

    Är typ stolt över dig? Fick en liten tår i ögat av stolthet. Gud, dessa hormoner……….??

  13. Sandra skriver:

    Nej fortsatt med hast inlaggen!!!!!!! :D Det ar jatte kul, de som vill scrolla forbi kan scrolla forbi!

  14. Rebecca skriver:

    Kände mig oförklarligt aslycklig när jag läste detta inlägg :’)))

  15. Lova skriver:

    Mera häst!! :)

  16. Frida skriver:

    Är inte en hästtjej men älskar dina gnägginlägg ändå!!

  17. Isabell skriver:

    Blir så avundsjuk! Speciellt på barbackabilden 😭(visst är det halare än vad en tror att rida barbacka? Alltså att huden glider runt så mycket på hästens muskler??) Red på ridskola mellan att jag var 10 och 18 år och saknar det så mycket! Måste ta tag i det och börja rida på något sätt!

  18. Hanna skriver:

    Är inte hästtjej själv (har testat och rida när jag var yngre och gillade det dock) men tycker ändå inläggen om tidningen och spex är mysiga!

  19. Linnéa Olsson skriver:

    Mera hästinlägg!!!!! Älskar att följa din utveckling haha

  20. Jessica skriver:

    Jag ÄLSKAR dina hästinlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG