Färdig!!!!

11:48 2017-09-14

Älskade ni

Med detta FALSKA leende säger jag ”it’s a wrap” (lol……….) om inspelningen av fjärde säsongen av Hanna badar med en kändis. Jävlar vad kul det har varit men också slitigt förstås. Det är konstigt med den här typen av inspelningar, när man är mitt i dem så hinner man inte njuta utan tycker mest det är ett ”görande” men så efteråt ser man tillbaka på det med så mycket kärlek och längtan.

Hade så bra gäster denna säsong! Här ovan med favoriten Tove Styrke! Hon hade läst min blogg sen högstadiet så jag tar helt på mig anledningen varför hon var en sån underbar person.

 

Den 21:a september har säsongen premiär på SVTplay. Hoppas ni kommer titta! Vill ni se tidigare avsnitt hittar ni säsong 3 här.

PUSS OCH PLASK!!!!!!

6 kommentarer | “Färdig!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. R skriver:

  Såg att nån svt chef skulle köpa sex av ett barn. Någon du jobbat mer? Kommeer ni få kommentera det ni som jobbar på svt?

  1. Hanapee skriver:

   Googlat ihjäl mig på detta SÅKLART, ingen aning vem det är?????????? Vidrigt

  2. Johanna skriver:

   Ursäkten också!! Kan ha varit den sämsta jag hört i hela mitt liv ”– För att se till att det inte är någonting som händer när hon är 14 år.” HAHA vad i hela friden

 2. IdaV skriver:

  Vet inte varför men läste Hanna bajsar med en kändis

  1. IdaV skriver:

   Extra starkt med rubriken insåg jag nu

   1. Hanapee skriver:

    hahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp