Skor till utsvängda jeans på hösten/vintern?

14:26 2017-09-10

 

Hallå E,

Fattar vad du menar – men vet du! Jag har helt enkelt SNEAKERS på hösten och o-snöiga vinterdagar, gärna med lite tjockare strumpa i. Tycker det är absolut skönast och ser dessutom bäst ut. Pendlar mellan 4-5 sneakers så jag slipper slita ihjäl ett par. Finns ju dessutom många sneakers med bra PLATÅSULA i gummi (t.ex. Puma fenty eller Superga) som gör att att man klarar sig undan den värsta slasken.

Tycker också det är fint med grova boots-klackar till utsvängda byxor, tycker inte det riktigt räknas som ”klacksko” pga så skönt att gå i.

Lycka till!

4 kommentarer | “Skor till utsvängda jeans på hösten/vintern?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. E skriver:

  Tjoho, så får det bli! Tack och bock!

 2. Frida skriver:

  Jag brukar köra dr martens till, tycker det blir fint och tufft! Men kör även boots med tjock och lite högare klack (fast ej högklackat), vagabond har fina! Älskar också utsvängda byxor och kan liksom inte leva ett helt halvår utan!!

  1. Carro skriver:

   Åh Hanna kan inte du ha ett inlägg där du tipsar om snygga sneakers? Favoriter du har och såna du vill ha. Skulle va så FANTASTISKT!

 3. Anna skriver:

  Vart har du hittat inspobilderna ifrån? Så snyggt den sista. Vill också se sneakers inlägg, tack :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp