Stressig menshyn vandrar runt på Clas Ohlson

20:36 2017-09-10

 

Någon skrev att min hy såg ”flawless” ut och att jag inte alls verkade ha stressfinnar, jättesnällt skrivet såklart men känner också nån slags plikt (lol) att visa verklighet här på blöggah. Känner mig typ obehagligt falsk annars.

Jo, jag har ju i hela mitt liv haft en väldigt finnfri hy (superlyxigt såklart jag vet), vilket är märkligt då båda mina syskon haft problem med både akne och eksem. Men de här två veckorna med mens, massa tungt tv-smink, sen svettas i sminket på häst och stresspanikklämningar om kvällarna har alltså resulterat i fejset ovan, och då är det ändå rätt ”snällt” ljus jämfört med hur det ser ut irl.

Grät i morse över det men insåg efter någon minut att ”vafan” det KAN ju inte vara hela världen. Jag KAN inte vara så taskig mot mig själv att jag som 28-åring står och gråter över mitt utseende, det känns som ett sånt jävla slöseri. Så tog istället på mig mina dyraste solglasögon och gick ut på stan och luftade hyn mot solen….. som t.ex. på soliga Clas Ohlson som bilden ovan.

Så kan det vara hörrni. Går väl över snart, ska se till att hålla rent med mitt micelläääära vatten och milda återfuktningsprodukter. Dock lite jobbigt att den vid näsroten börjar sprida sig mot ögat så att jag ser dåligt :-))) men meeeeeeen.

2 kommentarer | “Stressig menshyn vandrar runt på Clas Ohlson”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mia skriver:

    Hanna! Om du hinner; beställ följande kräm som just nu är på 25%-erbjudande https://skincity.se/sv/bioglycolic-bioclear-cream-
    Tror det skulle hjälpa för just den typen av finnar och röda märken. Led (ja, man får må dåligt över sånt med ❤️) av liknade länge men denna hjälpte mycket. Värt ett försök, den är dessutom dryg så luras inte av det lilla innehållet. Puss!

  2. Frida skriver:

    Har också haft superfin/ren hy typ hela livet tills för två år sen kanske då finnarna bröt ut hejvilt. Har gråtit många gånger över detta.
    Man får gråta över banala saker ibland, så är det ju.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp