Lider

13:27 2017-10-31

Ser ni hur jag lider???? Bra. Mår nämligen så jävla wierd och har gjort det sen jag hade min bihåleinflammation i förra veckan, det gick ju över men kom tillbaka igen och nu trodde jag att det skulle gå över efter mina 12 timmars sömn i natt men det gjorde det alltså inte. Är liksom TORR inombords med kliande hals och en extrem trötthet.

Går också runt och är helt SPÄND av den här jävla kylan ute. Tycker den kom som en chock? Brukar det verkligen vara så här kallt? Känns plötsligt orimligt att frysa hela tiden och då gillar jag ändå vintern.

Gu förlåt för mrs klagmoster men skulle bara vilja må bra så att jag kan komma igång ordentligt med ridningen och träningen inför tjejklassikern. Jag beter mig också extremt oskönt mot människor i min närhet när jag mår så här, går runt och surar och känner extrem irritation mot andra som är sjuka. Så fort jag hör någon hosta så vill jag skjuta den personen :-)))))))))

TROR att mitt mående har mycket med min dåliga mage att göra, immunförsvaret sitter väl till 75 procent i tarmarna och mina tarmar är…… sällan bra.

Slut på klagosången

Förlåt!!!!!!!!!!

 

En kommentar | “Lider”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Johanna skriver:

    Jag har också känt mig extremt torr inombords efter envis förkylning. Har använt en del nässpray som ju är räddaren för en fri andning men som också gör att luften liksom känns i näsan, ända ner i svalget. Tips då är att ta näsolja (typ nozoil) för att fukta upp. Kanske kan funka även för din torra känsla? Annars är det väl bara att lida, det är ju ändå årets värsta månad som kommer nu. Hatar november…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla