Fuskpälsar!

15:09 2017-10-31

TJA!

Fått tre (3!) dm:s på instagram från personer som frågar mig om fejk-pälsar. Känner mig hedrad för alla de här klädfrågorna jag får hela tiden, ska börja skriva ”stylist” på de visitkort jag inte har. Här kommer i alla fall vintern -17/-18 bästa fuskpälsar till (hyfsad) billig peng:

 

 

1. ÄLSKAR denna från H&M. Förmodligen min favvo av alla pälsar jag tipsar om. Färgen är som den hamster jag aldrig fick!!! Matcha med klarblå utställda jeans, hög tofs, platåskor och röda läppar mmmmmmm.

2. Det är fredag kväll. Du har någon fladdrig tunn silke på dig och lockat håret. Ute är det knappa 2 plusgrader men vad gör det när du drar på dig denna svarta gnistrande grej från Other stories. Man kan ha den till allt?

3. Räknas det här som päls? Ja det är min blogg och jag som tagit på mig lilla stylist-kepan så nu kör vi på det. Tänk dig ett par svarta blanka spetisga skor till en fladdrig byxa och krispig vit skjorta under. Herregud. Ryser av välbehag. Också från H&M.

4. Har na blive helt galen nu tro?!? Perssons jänta!! Ja kanske, det här är en jacka för den modige och rolige. Matcha med kort svart lackkjol, tunna strumpxyor, dyra märkes-platåskor och rufsigt hår. Kommer bli kär i dig ja!! Från Monki.

5. Är LITE rädd för den här typen av krage men börjar kunna hantera dem nu för tiden. Färgerna i denna är ju hämtad från nåt slags pinterestkollage om hösten. Vandra runt i denna, dyr handväska, lockad tofs, roliga stora solglasögon och arga klackar och du kommer få som du vill oavsett vem du frågar!!! Från Zara.

 

6. !!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! LÄGG AV vad fin från Mango! Matcha med tight väska tvärs över bröstet, hög tofs, klumpiga skor, långa byxor, super-glossy läppglans och en uppnosig attityd!

7. ”Ring klocka ring!!!” skriker du med dina mörkröda läppar och slår ut dina armar och avslöjar den tunna gnistrande klänningen under din nyårs-päls. I den här kommer du aldrig frysa men alltid vara fancy. OMÖJLIGT att vara töntig i den här pälsen faktiskt. Från Other stories.

 

8. Du ska på möte och hoppar in i en taxi iklädd rutiga raka kostymbyxor, svarta ankelboots, svart hår med lugg och så den här fantastiska pälsen från Zara som pricket över i:et.

 

17 kommentarer | “Fuskpälsar!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Mia skriver:

  Älskar dig, du skriver så roligt! Snälla snälla skriv en bok! Om vad som helst går bra :)
  Överlevde en överjävlig flytt utomlands för några år sedan tack vare din blogg som jag upptäckte då ❤️

 2. victor skriver:

  haha den rosa vill jag ha. Den uppnosiga attityden har jag redan lol så det saknas bara den rosa :<)

 3. Rut skriver:

  Detta.är.så.bra!!

  Tänk dig att du får göra exakt detta du gör i inlägget här över fast till personer i ett nytt styling program. Fattar du hur många visningar de skulle få???

 4. Karin B skriver:

  Så fina fuskpälsar! Jag gillar den svarta mest.

 5. Elin skriver:

  Jättebra tips! Har en till modefråga: vilken färg på halsduk passar till en CAMEL kappa!!! Vet att du har en sån

  1. P skriver:

   RÖD! Vit och svart gul och senap, mörkgrön och burgundy, ljusbeige eller mörkare kamel, brun, och leopard, ljusblå-vit-smårandig och *multicolored*

  2. Hanapee skriver:

   röd eller navy bluuuue! jag har en svart men känner mig lite för business då

 6. B skriver:

  Om man skulle få önska ett till tips :)
  Jag ska ha halloween fest på lördag och behöver en riktigt grym spellista, har du någon på lager? 🎉🎉🎉🎉

 7. Åsa skriver:

  Älskar dina klädtips. Årets julfest med jobbet har tema gala och jag har klädpanik. Några tips?

 8. Nikki skriver:

  Nä vad knäppt att jag köpte den gula igår och idag har den med i alla fall NÄSTAN matchar den som du skrev. Är du kär i mig nu? Hoppas.
  https://i.imgur.com/n6lFCBg.jpg

  1. Hanapee skriver:

   Jaaaaa!!! det ÄR jag!

   1. Nikki skriver:

    Yay!! (Trots att jag skriver som en kråka?!)

 9. Melinda skriver:

  Master! Jag har precis fått mitt första jobb efter examen! På en kommunikationsbyrå! Behöver således kontorskläder som är najs men inte överdressade. Vad har en på sig?

 10. Livia skriver:

  Älskar såna här inlägg! Kan du snälla börja skriva ut priser dock så jag slipper se den PERFEKTA kappan och sen gå in på hemsidan och vilja dö🙃

 11. rasha skriver:

  den sista får mina ögon att tåras AV BEAUTIFULNESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

 12. Lina skriver:

  Skrattade SÅ åt ”ring klocka ring”!!! Såg framför mig dig göra det med spända axlar och en arg näve i 90 grader.

  Scrollade sedan upp till den igen och skrattade lite till.

 13. Klara skriver:

  UNDERBART inlägg! Ska köpa den rosa direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla