Livströttma

14:42 2017-10-29

Älskade ni

Så här ser jag ju faktiskt inte ut? Loooooool. Men sminkade mig i två timmar igår OCH lockade håret och då förvandlades jag!!!

I övrigt är jag lite livstrött just nu. Trött in i skelettet och lite deppig över att livet passerar och alla dagar som springer ifrån en. Är också trött på grejer utifrån som är svårpåverkade, som på att youtube plötsligt gjort om sin algoritm så att vi förlorar massa tittare på jobbet eller på män som inte vill ta ansvar för övergrepp och rent av försvarar handlingarna.

Är också trött på att huvudrollsinnehavaren min nya favoritserie The Good Wife strular till det så för sig!!! KAN NÅGONS LIV BARA VARA SMÄRTFRITT!

Jajaaaaa. Igår kom Linnea och Marlene hem till mig och drack champagne för att fira ett egentligen tråkigt/jobbigt uppbrott. Linnea sa att man ska fira sånna grejer eftersom det trots allt betyder att livet SVÄNGER åt ett eller annat håll.

Tyckte det va fint ja!

6 kommentarer | “Livströttma”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sonia skriver:

    Hej! Tack för en bli blogg! Älskar the good wife och har endast en säsong kvar! Vilken säsong är tittar du på nu? Ha det!

    1. Hanapee skriver:

      Andra!!!

  2. Julia skriver:

    Men så SNYGG!

  3. Anna skriver:

    Hur har YouTube ändrat sin algoritm? Har själv en liten kanal så blev mkt nyfiken!! Och tack för en härlig och rolig blogg, den kommer alltid först när jag tar ”bloggrundan” <3

  4. Julia skriver:

    Hehe, kolla in the Good Witch istället. Hallmark Channel för evigt <3 Aldrig struligt, bara mysigt.

  5. Jasmina skriver:

    Åh vad piffig du är master! Fin är du alltid!

    Antar att du också hört ”ryktena” om Soran Ismail?

    Blir så himla ledsen, först Virtanen och sen Soran!? Trodde dessa män var feminister! Speciellt Soran! Virtanen hade jag väldigt lite kunskap om men Soran har ju byggt hela sin karriär på att vara ett exempel på ”invandraren som integrerats och är godheten själv”???

    …Och så anklagas han för tre våldtäkter? Han är ju typ ansiktet utåt för hela vänstern typ, nästan personifierat kampen mot rasism osv, fattar han hur många han skjuter i foten i och med detta??? Så jävla dumt, hemskt och äckligt. Och så förtvivlande. Stackars berörda kvinnor.

    Är så arg att jag skakar. Är det verkligen så illa? Så illa att ”ALLA MÄN” faktiskt innefattar alla män????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla