PREMIÄR: Stjärnhoppningen

21:13 2017-10-29

 

HAHAHHAAAAAAHAHAHHAAA !!!!!!

Satt och SKREK framför teven av premiären av Stjärnhoppningen i svt. Herregud vad kul det va att se alla och framförallt sig själv och sin USLA ridning i början. Jag var verkligen mer rädd än vad jag förstod innan.

Det ser så fjantigt ut på teve men det var verkligen urläskigt och jag är så stolt över att jag lyckades komma över allt det där.

Men ärligt talat, ur DRAMATISK kan en person vara? Skrattar ihjäl mig.

Ni ser programmet här – vill gärna veta vad ni tycker sen!

13 kommentarer | “PREMIÄR: Stjärnhoppningen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Emma skriver:

  Tyckte du var bäst!! Så himla häftigt att veta hur mycket du tycker om ridningen nu trots att du var så fruktansvärt rädd innan!

 2. Sara skriver:

  Men gud vilket mysigt program!! Märktes ju att du var superrädd, ska bli kul att se hur din kärlek till ridningen växer fram sen. Och det var så kul att du blev ihopparad med Happy! Hejjar på er!

 3. lisa skriver:

  Är ledig och har hittills sett inledningen under min maratonfrukost, mkt roligt! Hejar helt klart på dig och Spex!

 4. Klara skriver:

  ÄNTLIGEN!!! Vill att de klipper bort alla andra och bara visar dig och Happy <3 <3 <3 Känns så himla mysigt att vi bloggläsare vet att de där tårarna och skräcken kommer bli till ljuvlig hästkärlek sen <3

  Haha förlåt för cheesy kommentar. För att neutralisera kan jag lägga till att jag blir så irri på att "killar som rider" tydligen måste visa att de är manliga trots ridningen genom att påpeka att det gör ont i "bollarna". Man ba Jaaa vi vet att ni har testiklar TYST och rid.

 5. Ida skriver:

  Du var showens stjärna! MYCKET ROLIG OCH SMART!!! <3 <3 <3

  (och hallå det är helt rimligt att få gråta när man känner sig dålig, jag relaterar till dina tårar)

 6. Frida skriver:

  Såg med min sjuåring, och vi satt som klistrade båda två. Tycker det är bra att du visar att även vuxna kan vara rädda, och gråta.

 7. Linda skriver:

  SÅ kuuuuul att se dig! *gnäggar* Du var rolig, vettig, mänsklig och bäst <3 Kommer följa detta slaviskt!

 8. Matilda skriver:

  Så kul att se!!! ÅÅÅÅHH vad STOLT jag blir över dig att du utvecklats från att vara så rädd till att kämpa och känna så starkt för ridningen!!! Det kom en liten tår hos mig med! <3 <3 <3 HEJA HEJA!

 9. Hanna skriver:

  Du är bäst Hanna!!!

 10. Elin skriver:

  Jättebra program! Och förstår dig så himla väl! Har hållit på med hästar hela livet (delvis professionellt i fyra år) och är fan fortfarande rädd ibland. Men det är så sjuuuukt kul med hästar att det liksom alltid väger tyngst. Njut så mycket du kan och försök att vara i nuet istället för att tänka på vad som kanske kan hända. Det hjälper mig när jag blir rädd. Håller tummarna för dig :D

 11. Linda skriver:

  Har aldrig sett Stjärnhoppningen tidigare, men det verkar ju vara hur bra som helst!
  Du var så duktig och modig Hanna <3
  När en ser din rädsla känns det fint att veta hur mycket du älskar ridningen nu. Heja Hanna och Happy!

 12. Mi skriver:

  Red i massa år i grundskolan och gymnasiet, men har inte ridit alls de senaste tio åren. Tittade på programmet igår kväll och blev SÅ HIMLA TAGGAD på att återuppta ridningen igen. Så nu har jag mailat med en ridskola och skall komma och rida i deras vuxengrupp om 1,5 vecka. Ser jättemycket fram emot det – tack för påminnelsen om hur mkt ridningen fattats i mitt liv!

 13. wendela skriver:

  guuud vad modig du var! att våga utmana en stor rädsla i tv dessutom. du är modigare än alla andra och med det kommer man LÅNGT <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG