Master väljer examenskläder

20:46 2017-10-19

Emelie: Hoho master! I januari 2018 tar jag examen efter tre års studier på universitetet och funderar på vad jag ska ha på mig då?!? Tips från dig som har så snygg stil?! Jag är dock feg i klädsel som sticker ut och älskar färgen svart. Men pls hjäääääälp!!!!

Master svarar: Wooohooo! Grattis till examen Emelie! Och jag ska försöka göra mitt bästa. Vi börjar med tre svarta, men sen…. tror jag du ska testa färg! Kunde inte låta bli.

1. Denna snäva och svängda gräddbakelse från Zara känns lite Kennedys? Älskar den. Tunna svarta strumpbyxor till, svarta höga klumpiga klackskor, rufsigt lockigt hår och ett orange läppstift. Mmmm! *varsågod att ta emot diplomet Emelie*.

2. Nemen! Vad är detta? En liten bohemisk svart spetsdröm från Asos som du matchar med sotande ögon och en kaxig uppsyn för alla dina A:n!

3. Va?!!? Vad var det som svepte förbi här i korridoren med sådan graciös hållning? Jo det var Emelie! I sin nya examensklänning från Other stories, platåskor från Stella Mccartney och toppbetyg i handen!

4. Är du blond? Bra. Då måste du köpa den här byxdräkten från Asos. Är du brunett? Köp den ändå! Det kommer jag göra! Vill bära KNALLRÖDA läppar och beiga spetsiga mockaklackar till den.

5. Nu går vi över till färg. Jag SKREK rakt ut när jag såg den här på Rodebjers hemsida! Vad jag skrek ”DEN HÄR MÅSTE EMELIE HA PÅ SIN EXAMEN!!!” så perfekt är den. EXAKT stylad som på bilden ovan.

 

6. WOW! Tänk när du räcker fram labbarna och tar emot ditt examensbevis i denna silkiga trumpetarmsklänning från Dagmar. Matcha med tunna svarta strumpisar och tofs med sväng i!

7. Suger dina betyg Emelie? Spelar ingen roll. För i den här klänningen är du en vinnare! HELVETE vad snygg/cool den är, exakt som tjejern i favvofilmen Clueless. Men är tyvärr från Stella Mccartney och kostar typ 10 000 kr. Men du kanske är rik??? *håller tummen*


8. Om du är som mig (dvs. har både halvbra betyg och mindre pengar) så är den här sexiga röda dröm från Other stories för dig! Svarta klackar med öppen tå, bara ben, utsläppt rufsigt hår och stora örhängen. JÄVLAR vad betyg inte spelar någon roll då!

 

9. AAAAHHHHHHHH!!! Vi har hittat den. Perfekta blandningen mellan sofistikerat/svart och ändå något som är riktigt coolt. Köp detta set från Zara och din examen kommer bli lyckad. Matcha den hur fan som helst! Perfekt set.

24 kommentarer | “Master väljer examenskläder”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Maja skriver:

  Ditt skriftspråk <3

 2. Jessica skriver:

  Haha, du är så rolig ❤️

 3. rebecka skriver:

  Haha alltså allvarligt, varför är du inte moderedaktör?! Dina beskrivningar får mig alltid att ba JAAA så fint!!! till plagg som jag annars skulle ha tyckt var fula? Vet inte om det är din eminenta smak eller ditt underbara skriftspråk men anar KOMBON. Du är nu även modemaster i mitt liv.

  1. rebecka skriver:

   Oj, fula lät kanske drygt?! Jag är bara så jäkla feg och tråkig i klädväg så jag går liksom aldrig utanför boxen för vad som är *fint* enligt mig, men du får mig att vilja! Hoppas du fattade… :)

  2. Hanapee skriver:

   hahaha <3 TACK! Får börja extraknäcka som moderedaktör helt enkelt

 4. Elli skriver:

  Var är nummer åtta från då? :o

 5. Ellen skriver:

  ALLTSÅ den Rodebjerklänningen ÄR DET SNYGGASTE JAG SETT. Tar examen om tre och ett halv år men kanske rimligt att köpa den nu och spara på den?

 6. C skriver:

  Vet vem jag ska rådfråga när det är min tur för examen, modemaster! *längtar redan*

 7. Ida skriver:

  Haha fan va bra det här är. Vill aldrig läsa nåt annat än dina mode-tipz. Jag tänker ofta när jag shoppar på samma sätt som du skriver. Typ när jag hittar nån snygg kjol kan jag tänka ”hanapee skulle ha denna med tofs, röda läppar och ett gulligt smile mmmm” hahaha lol. Tack!

 8. A skriver:

  ÄLSKAR allt med detta inlägg inkl dig klänningarna språket ATTITYDEN etc

 9. Sofia skriver:

  BÄSTA jag sett :D

 10. Karin skriver:

  ÄLSKAR detta inlägg!!!!! Mvh fnissarn

 11. Johanna skriver:

  Bästa inlägget ”på länge”, haha ;) Älskar dina kläd-inlägg!!!

 12. jenni skriver:

  Jag som är skoltrött blev riktigt taggad på att ta examen om 1,5 år nu! Älskar!

 13. Ebba skriver:

  Älskar den prickiga byxdressen! Men hittar inte den på asos hemsida? Länk?? <3

 14. Anna skriver:

  Vill ta examen varje vecka efter detta inlägget. Bästa!!

 15. Karro skriver:

  Hahaha ååh<33 roligt och INSPIRERANDE inlägg! Vill ha allt! Ska inte ens ta examen! Borde ju finnas något annat att fira snart eller??? Ehehhh *gräver djupt efter anledningar kommer ej på några*

 16. Alma skriver:

  Haha!!! Älskar dina texter!!! Hur du riktar dig till Emelie på ett mycket roligt sätt! Ps grattis emelie

 17. Clara skriver:

  En tuff fredag men massa ångest i bröstet blev plötsligt en aning lättare efter detta inlägget. Forsätt med vad du gör Hanna, du är BÄST och KULIG!!

 18. Josefin skriver:

  Haha älskar dig Master! Rolig och jag gissar att Emelie är dig evigt tacksam!

 19. Tess skriver:

  Rodebjer klänningen! Så jävla fiin.

 20. Lotta skriver:

  Kan Emelie snälla uppdatera oss sen vad hon hade på sig??? Måste veta

 21. ebba skriver:

  wowoowow *lägger in påminnelse i mobil att be dig kirra liknande inlägg för oss som tar examen i juni* :))))

 22. Signe skriver:

  Hej Master!
  När vi ändå är inne på detta tema vill jag passa på att fråga dig om skor. Jag är nämligen bjuden på 30-årsbaluns med smoking-kläd-tema (tänk massa ekonomer på festen). Kan tänka mig att jag kan ha alla ovan nämnda kläder som i detta inlägg, men vi (jag) har ett problem!!!! Klackskorna! Känner mig inte alls bekväm med klackskor och känner som att alla tjejika snygg-kläder liksom inte går att använda pga detta faktum. Hur göra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla