Ond fot i menssko

20:42 2017-10-10

Jahapp. Fick mens idag. Fem (5!!!!!!) dagar för tidigt, men rätt skönt för det gav mig svaret på mitt lilla lilla halsont och varför jag sov som en kratta inatt *it all comes together now*.

Hade också mina nya mensfärgade skor från Zara på mig. Älskar dem! Väldigt 90-tal Filifjonkan-style. Men har insett att det också råkar vara exakt min ”style”, så nu vill jag ha fler liknande skor i blanka färger. Sett ett par mycket fina från Other stories som jag förmodligen kommer lägga vantarna på.

Så att ni vet.

Jaha vad ska jag göra med den här kvällen då? Förutom att titta på 4 avsnitt av Crazy Ex Girlfriend? Jo, yoga! Och träna min fot samt ben. Vill så gärna gärna springa, men måste träna upp min muskel som jag har problem med och går till naprapat för.

Vill ni se vilken muskel det är? Ok, här är den:

 

Wierd muskel va? Visste inte ens att den ”fanns”, kanske därför jag fått så ont förmodligen. Inte aktivierat den plus att jag har en ca 3 cm bred vad dvs inga muskler där.

Nu blir det tåhävningar!!!!

 

2 kommentarer | “Ond fot i menssko”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Hösttrött hy behöver tips på dina favvo sheetmasker! Du verkar ha koll på det där med skönhet;)) Kram

  2. SoffiPee skriver:

    Hannnnnis! Jag har också problem med den där lilla snikna muskeln, vill du kanske dela med dig om vilka mer övningar du fått av din naprapat?? Hade varit dig evigt tacksam!
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG