*tar hand om mig*

17:25 2017-10-11

JAHA!!!!

Mensvärkshelvetet fortsätter. Inatt låg jag klarvaken mellan kl 01 och 03 med kokhet spriteflaska på könet och jämrade ”vaaaarför”. Sen klev jag upp, tog min femte alvedon (och ipren) och lite fil med müsli. Somnade om och vaknade vid 07 med en molande värk.

Har gått runt på jobbet som en mörk vålnad; böjd och jämrandes hela dagen. Inte åstadkommit något vettigt what so ever. Men nu börjar det bli lite bättre. Om någon skulle bry sig……

Vänta, varför började jag skriva detta inlägg? Jo! Ville tipsa om masken ovan, fick den av polarna när jag fyllde år, tydligen för dem med ”oskarp ansiktslinje” läste jag nu, looooool. Riktigt bra var den i alla fall. Shapeades upp! Heter Dr. Jart+ Rubber mask Birght lover och finns på Sephora.

 

 

 

4 kommentarer | “*tar hand om mig*”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Felicia skriver:

    vill ha poooodd <3

  2. Elin skriver:

    Har, efter ca 8 år, som menstruerande person precis upptäckt Naproxen. Receptfritt smärtstillande som ta mig tusan är mensgudens gåva till oss med livmoder. En tablett så fort man får känning och man kan gå till jobbet!! Eller sova!! Eller få må bra!!

    Kombinerade alvedon o Ipren till förbannelse men hjälpte ju aldrig. En vän som lider av extrem mensvärk tipsade då om ovan nämnda, vilket jag aldrig hört talas om, men nu så!! Tips <3

  3. Asta skriver:

    Men du Hanna, så ont ska man absolut inte behöva ha bara för att man är fittbärare. I många fall finns hjälp att få, behöver inte vara svårare än att få utskrivet rätt smärtstillande tex. Du vet säkert det redan herregud, men en liten påminnelse bara! :-)

  4. Sofie skriver:

    Hanna. Orudis! Ordna det. Läste om det i kommentarsfältet till din blogg för typ två år sen. Har förändrat mitt liv. Hade det så där att man vaknade på natten och knappt kunde gå till jobbet osv. En orduis och sp går det över. Naproxen har bara hjälpt mig marginellt. Detta är the real deal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg