Så vi möts igen

21:15 2017-10-15

Todelo?

Här skriver man och uppdaterar dagligen och vad får jag tillbaka?! TYSTNAD. Aja… ser ju i alla fall i statistiken att ni är här inne och ränner så fortsätter väl skriva då *martyrar under filt med ena ögat kikandes på er*.

Nåväl. Idag var första gången jag träffade Spex efter vårt misslyckande i banhoppning. Han blev inte ordentligt ”framriden” (pga tv-inspelning) och blev därför rädd för applåder och musik.

Och jag blev livrädd av att han var så spattig. Det hela slutade ju i dålig hoppning och jag har sedan dess varit rätt mätt på det här med ”häst”.

Har sen dess känt att det inte spelar någon roll hur mycket jag rider om hästen och jag blir skraja när det väl gäller. Då blir vi ju båda sämst och all träning är förgäves.

Men så idag sågs vi alltså igen och red barbacka i höstsolen, och ja, det var supermysigt och jag gillade hästar igen. Även om jag fick skavsår i röva som SVED i duschen efteråt. Tvingade Anton att ”kolla”, lol.

Ensamma på livets oförutbestämda väg. Jag och Spex. Funderandes på vad som komma näst.

Och så kom min kompis Marlene ut till stallet! Hon behövde själslig rening och vad passar då bättre än hästar och natur. Så mysigt att rida ute och samtidigt ha ”snack”.

Hästintresset är härmed tillbaka, tack och lov. På onsdag ska jag träna hoppning.

19 kommentarer | “Så vi möts igen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Signe skriver:

    Fick ta ett helt års hästpaus efter att ha ridit från dess att jag var 8 till 19, bara för att komma ihåg varför jag ens gjorde det från första början! Hade börjat känna precis så, att jag var sämst och att jag inte utvecklades ett skit längre. Blev ju helt lyrisk nu i höstas när jag var i stallet förstå gången igen 😅 Så man kan definitivt ha en dipp då och då, om det är en dag, en månad eller ett år. Gnägg!

  2. En som ränner in i tystnad skriver:

    Din blogg är ju helt enkelt bäst, men för en som inte brukar lämna kommentarer vore det guld med en liten gilla- knapp eller liknande så man ändå kan lämna lite kärlek under inläggen för att visa uppskattning eller så får en helt enkelt ta sig i kragen och börja knappra lite mer här bland kommentarerna :)

    1. MK skriver:

      Håller helt med!

  3. Sanna skriver:

    Förlåt Master! Skall bättra moi. Kan ju berätta nu när jag ändå kommenterar att jag gillade ditt badkarsavsnitt med de två söta pågarna! Tom & Petter(?)!
    Kul med hästinlägg även om jag inte är så hästintresserad. Blir inspirerad

  4. Amanda skriver:

    Gillar verkligen din blogg men e lite seg på d här med kommentarerna. Ska bättra mig!

  5. Vivan skriver:

    Kämpa på Hanna, oavsett hur det går så är väl den verkliga vinsten mötet med hästarna *tittar upp under lugg och med visdomsglasögonen långt ut på nästippen*

    Kram

  6. Hanna M skriver:

    Ved aldrig på hvilket sprog jeg skal kommentere.. jeg kan ikke skrive svensk, forstår det kun fordi det ligner dansk lidt, og fordi jeg læser så meget på din blog, da den er best!!! <3 er fra færøerne, så dansk er mit andet sprog.. er engelsk bedre? anyways, læser altid med, og du må aldrig stoppe med at blogge, okay?! :-*

  7. Johanna skriver:

    Härliga/ ärliga du! Har heller aldrig (vilket jag såg innan någon som skrev) kommenterat här eller någon annan sida någonsin, ever. Så galet att du ändå har funnits där i livet hos mig under väldigt lång tid. Under mina barnvagnsprommenader (med båda mina döttrar), med din pod i lurarna och bloggen som kikas i titt som tätt. Den är lika fantastisk, kul, och ärlig som den är verklig :) Ups and downs i livet så som det ser ut. Keep rocking it! Och där sket min bäbis, min verklighet. Måste byta! Skepp o hoj master!

  8. Klara skriver:

    Tänkte IGÅR på att det är så sjukt att du har så lite kommentarer på din blogg, med tanke på hur många läsare du har och hur bra du är! Men många av dina läsare är väl som jag – lata jävlar som bara vill läsa, scrolla, mysa i stället för att bidra med kommentarer.

    Men känner mig så töntig när jag kommenterar pga har ingen *internetkarisma* plus lider av svår prestationsångest i allmänhet. PUSS!

    1. Julia skriver:

      Haha skriver under på bristen på internetkarisma och prestationsångest över vad en ska skriva.

    2. L skriver:

      Håller med! De få gånger jag kommenterar ser allt jag skriver så himla töntigt ut?? Det är väl för jävligt ändå att man inte kan slappna av och sluta få prestationsångest för allt.

      Haha fan till och med den här kommentaren kändes onödig och löjlig nu :’)

      1. Hanapee skriver:

        hahahaha gulligaste jag hört!!! det ser ALDRIG töntigt ut <3 <3

  9. Tova skriver:

    Hanna! Älskar ditt nyfunna hästintresse och hoppas verkligen att du håller uppe det efter banhoppningen i Friends. Din och Spex relation verkar vara så fin (avis). Ska bättra mig på att kommentera. Älskar dig och din blogg! Kramar

  10. Emma skriver:

    Ja, nu skäms en ju! Är inne varje dag på bloggen din, men är likt många andra här, rätt värdelös på att kommentera. Ska minsann bättra mig, du är ju helt klart värd litte pepp med tanke på hur jäkla bra du samt bloggen är! Kram!

  11. Carro skriver:

    hej hanna!

  12. Ida skriver:

    Älskar allt med denna blogg! Du och alla här inne är för jävrans härliga och vettiga! Att Anton glodde dig i röva gjorde inte min dag direkt sämre :D

    sEnDiNg LoVe

  13. Lollo skriver:

    Blir så jäkla GLAD över ditt nya hästintresse! Jag har en egen pålle som heter Nils och han är världens bästa, men trots att vi hängt i hop i mer än åtta år så får jag såna dippar i bland där jag känner mig sääääämst i ridningen. Hatar den känslan! Men då måste jag försöka peppa mig själv och i morgon har vi hoppträning och jag är nervös! Håll en tumme att vi får en bra känsla med oss hem.
    Lycka till med allt, du är grym!

  14. Jenny skriver:

    kommenterar aldrig,förlåt! men din blogg känns så kravlös på något vis. Känner att jag kan komma hit i ro och inte mötas av 482 stycken likadana outfitbilder med spons från madlady eller läsa om 6543 stycken olika recept på smoothies. Och det uppskattar jag som fan!

    1. Hanapee skriver:

      <3 <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla