Go-tjejen med micken

16:41 2017-11-28

Lol vad är detta för bild på mig? Tyvärr den enda jag tog idag så nu får det vara så. För tredje året var jag på Mellos presskonferens vilket ju…. är som det är. Så otroligt komiskt med alla mellofantaster som ”älskar cirkusen” etc. Och överlag knäppt när underhållnings-tv blåses upp till något större än vad det trots allt är.

Är dock riktigt imponerad av hela snygga tv-produktionen. Var på finalen förra året och betedde mig som en störig tönt som ville ”kolla på kamerorna” och ”kika i kontrollrummet” ….

I bakgrunden skymtar ni förresten Elias Abbas, femtonårig(!) artist som vi ska spela in ett nytt tv-program med på fredag. Så himla fin!!!! Längtar.

Nu: lägga en patiens på 676 Norrtäljebussen. Är alltså på väg ut till Spex, ska vara mitt modigaste men också snäll mot mig själv, det har jag bestämt mig för 8-))))

3 kommentarer | “Go-tjejen med micken”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. B skriver:

    Kan du inte tipsa om bra grupper med vettiga diskussioner? :)

  2. Sofia skriver:

    Skulle vara kul med ytterligare inlägg om tips på träningspass. Precis börjat gymma men känner mig helt lost. Har inte heller någon instruktör på gymmet å fråga.. Så tips mottages tacksamt :)

    1. H skriver:

      Hej Sofia! Nu skriver du visserligen att du inte har någon instruktör, MEN vill bara säga att på många gym så ingår en gratis instruktion/genomgång av gymmet när man börjar! Inte alltid de säger det så högt dock, så man kan få fråga. Kanske sämst tips om du nu har kollat upp detta redan. Själv så brukar jag springa på bandet och sen köra någon slags oklar ben- eller magträning. Man kan få hitta på lite själv ibland! Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg