Inte tråkigt första dygn i Köpenhamn

10:09 2017-11-18

Klev upp 06:50 i fredags för att jag skulle på pt-pass på CROSSFIT SÖDERMALM (lol jag har blivit en crossfittare!!) och göra ett slags roddtest som ändå kändes rätt okej.

Rafsade ihop mina grejer och tog mig till jobbet och kom förstås sent till ett viktigt möte.

Sen mötte jag upp Linso och Johanna på Arlanda express, drack varsin megaöl, och peppade inför resan!!!!!!! Fan va KUL det är att resa med bästisar!!!! Varför sker det inte en gång i månaden? Jo för att….

…Man skulle alltså förstöra Lill-kroppen sin då. Herregud vilket 5/5 första dygn med middag på Osteria 16 och dans i KÖÖÖDDEEEEEBYYYYN.

Starkt. Nu ska vi på stan! Ska testa ett frukostställe efter ett tips av en läsare, nu får vi se om ni håller måttet! Hehehehe.

9 kommentarer | “Inte tråkigt första dygn i Köpenhamn”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Karin skriver:

  Vart har du köpt halsbandet????

  1. stina skriver:

   Monki har sådana halsband vetja

 2. Reinard Räv skriver:

  Yay – Osteria 16, var det efter mitt tips? Då hoppas jag verkligen att det är på Mother i äter brunch nu också!!

 3. Lisa skriver:

  Var är din fina tröja ifrån?

 4. Camilla skriver:

  Tips på brunchbuffe😊 cafe apropos. Mysigt och massa gott att välja på😋 var ordentligt hungrig!

 5. A skriver:

  Hanna! Har precis börjat med yoga och älskar det. Men har insett att jag är så sjukt svag?? Kan typ inte göra några yogaposer ordentligt, och blir då så irriterad och lite ledsen. Löjligt egentligen, hur var det när du började yoga? Lärde du dig efter hand? Har du blivit starkare? Gör du bara yoga hemma eller i grupp också? Har varit på ett par gruppass men upplever inte att man får direkt någon hjälp under passet utan hon bara kör på… Trots det vill jag verkligen fortsätta med yoga!!! Har du några andra bra yogatips får du gärna dela med dig <3<3

 6. Emma skriver:

  Kul med crossfit ju! Har blivit helt inspirerad nu och är så sugen på en tjejklassiker! Hur ser ditt träningsupplägg ut och vilken gren ska du börja med? Kram

 7. Kamkam skriver:

  Master! Min kusin från Sundsvall(!!) kommer till Sthlm och vi ska äta middag på tisdag. Vilken resturang ska jag ta henne till?

 8. Johanna skriver:

  Hahaha alltså jag ÄLSKADE din story från köttbyn på dig när du sjunger och en kille kommer i bakgrunden, plz om du har kvar lägg ut igen så man kan få beskåda detta piece of art igen <333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp