Skrittat runt på en ponny

22:11 2017-11-05

Älskade ni!

Idag trotsade jag mina bihålor och lungor (äter penicillin nu så det har blivit så mycket bättre på bara ett dygn #blessed!!!) …för att åka ut till stallet och träffa en ponny som heter Tuff. Så söt att jag var tvungen att prata bebisspråk hela tiden med honom

Lilla Tuff

Lill-tuffsisen

TUUUUFFFFFFFFSSIIISSSSSSSS STÅÅÅÅR DU DÄÄÄR DÅ Å EEEE SÅÅ SÖÖÖT SÅ ATT HANNA MÅSTE KOMMA Å BITA DIIG I MUULEEEEN?? JAAAAA DET SKA HON GÖÖÖÖÖRA

…….

Spex stod i en hage längre bort och glodde förmodligen lättat på mig och Tuff då han hade träningsvärk och inte gick att rida.

Men det blev en väldigt lugn ritt. Skrittade omkring lite, travade, svängde och försökte få upp honom i galopp men då började mina lungor att pipa så jag sket i att försöka igen.

På tisdag ska jag rida igen och vill då öva massa galopp.

Snälla gode gud låt mina lungor vara bra till dess. Knappt en månad kvar till Friends. IIIiiiihhhh *ilar i hela kroppen av rädsla och ångest* MEN! Som med allt jobbigt i mitt liv så skjuter jag det framför mig :-)))))

Gnägg’ gnägg’

3 kommentarer | “Skrittat runt på en ponny”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ronja skriver:

    HANNA! jag kollade nyss på andra avsnittet av stjärnhoppningen och började på riktigt grina när du hoppade banan första gången??? blev så stolt på ngt sjukt sätt :’) gud alltså.

    älskar ditt hästintresse nu!!! har aldrig vart på en häst själv och planerar inte att göra det men njuuuuter ändå varje gång du skriver och snackar om hästar :’)

    1. johanna skriver:

      Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster gmail] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

  2. emma skriver:

    Hej Tuff du får mitt hjärta att smälta. Hur söt får man varaaa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla