1. Gör små tunna mini-stavar av gurka och morötter
2. Skär sockerärtor på diagonalen
3. Skär två kycklingfiléer till små klumpar/stavar
4. Stek kycklingen hårt i stekpanna så den får yta men är saftig inuti, peppra mycket och salta en del
5. Koka 2 portioner glasnudlar
6. SÅS: Hacka 1 dl jordnötter, rör ner med 1 dl Sweet chili -sås och 1,3 dl Hoisin-sås
7. Lägg alla grönsaker i små skålar (som med klassiskt tacotillbehör ni vet!)
8. fram en skål med böngroddar och en kruka koriander
9. Häll upp varmt vatten i en bunke och doppa ditt RISPAPPER under varma vattnet så det blir mjukt, lägg alla ingredienser i papperet OBS tänk på att göra rullen rätt liten
10. Rulla ihop, spill, dregla, grina pga så gott och skriv en tack-kommentar till mig efteråt
KRAM
Hoisin-sås eller? 🙈
Lol, RÄTTSTAVNINGSPROGRAMMET ändrade
Men hur ÄTER man det sen?? Provade ditt recept i somras, supergott men så svårätet??
Man får göra SMÅ rullar
Men se gött!! <3
Mums! Men; kolla rulla vietnamesiska vårrullar-turorials på youtube innan nästa gång haha.. den där ser helt slapp och sladdrig ut. Det är inte svårt att få till en spänd och dippvänlig liten rulle.
LÄGG AV!!!!!!!!!!!!!!! #HAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men du har fel sås! Ska vara lime, fisksås, vitlök, chili och socker!
Nääääää
Hej Hanna! Var har du köpt oljelamporna på bordet? Sååå fina!
Vill också veta!!
Fler go-grejer att ha i: tofu, mango, avocado, vårlök.
Hannaaa!! Prova med halloumi (om du gillar de såklaaart) och med jordnötsås! Mumsfilibabba!
Förlåååt men håller med Anna om att det ska vara fisksås och lime och grejer. Kan ej tänka mig något svennigare än att blanda hoisin med sweet chili. :(((
JAG ÄR SVENNE OCH DET ÄR DET GODASTE JAG VET?!?!??! Vann för fan en matlagningstävling med denna rätt så KNIP NÄBB
Helvete vad gott!! Har velat göra detta sedan du lagade detta i radio?! Mmmmmmmmmmm!! <3