Spontanköpte

16:59 2017-11-14

Var hälsad jordbord!

Har den senaste tiden haft en längtan efter att ha på mig URRINGADE grejer och klackskor….? Är väl nån 29-årskris antar jag. Men äger tyvärr EN urringad grej och ETT par högklackade skor jag vill använda, så idag svängde jag in på Zara och köpte den här prickiga blusen som jag kollat in på hemsidan.

Tycker den känns lite dansk, perfekt för Köpenhamn i helgen. Planerar iofs att shoppa lite på Baum und pferdgarten när jag är där. Synd bara att allt är så satans dyrt.

Det var det hele.

Puss puss

12 kommentarer | “Spontanköpte”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Johanna skriver:

  Vavavoom tycker du var jättefin i den! Du ser alltid så piffig ut och jag skulle gärna äga din garderob och denna var inget undantag ♡

  1. Hanapee skriver:

   TACKARRRR!!!! <3<3

 2. Frida skriver:

  Förjävla fin. Är den öppen om du liksom böjer dig framåt? Om du förstår hur jag menar, eller är det någon osynlig knapp som inte gör att hela pattregionen? Asså den får man ju visa om man vill.

  1. Frida skriver:

   Pattrgeionen SYNS ska det stå.

  2. Hanapee skriver:

   Den är öppen……. ;-))))

 3. Julia skriver:

  Skall RUSA till ZARA efter jobbet och köpa den skjortan. DAMN.

  PS: Fattar grejen med urringat och klackskor. Pratade om det i helgen med mina vänner att liksom det lite sexiga är på väg tillbaka. Jag har tröckt ner mina bröst i sport-bh senaste året pga modernt med liksom PLATT fallande skjortor och sånt, men nu märker jag att jag börjar snegla på BH:ar igen, och omlotttoppar som visar lite KLYFT. Längtar till tutts blir riktigt inne igen så de stackarna kan få se dagens ljus lite oftare. Mvh ängslig modeslav

  1. Mi skriver:

   DENNA KOMMENTAR! Girl, we the same.

 4. Madeleine skriver:

  Åh köpte denna idag! Behövde göra slut med en man för att han bara gjorde mig ledsen. Känner mig såklart FORTFARANDE ledsen för jag har tyvärr känslor för denna man.. men så såg jag hur jäkla power du såg ut i denna så jag köpte blusen idag och hoppas jag får i alla fall LITE av samma power som du har!!

  1. Hanapee skriver:

   Fan va fint och vad BRA du är som värnar om dig själv!!!! Skickar massa internetkärlek

  2. Johanna skriver:

   Vad klok du är Madeleine. ”Behövde göra slut med en man för han gjorde mig ledsen”, Gud vad jag kan relatera till den känslan alltså!! Bra jobbat och bra köp! ♡♡

 5. Jennifer skriver:

  Vilken storlek har du i denna? Velar mellan S och M kan inte bestämma mig för hur jag vill att den ska sitta!!! kramis

  1. Hanapee skriver:

   Tog S! Brukar ha det i Zara, eller 36 :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp