TISDAG

08:43 2017-11-14

Vad har du på dig idag?
Förutom hudkostymen så har jag svarta ”utställda” byxor, beige ribbad tröja, litet guldhalsband och vans. BYTTE!!!! Till jeans, grön ulltröja och vita sneakers! Skriver någon ner det här…?

Vad lyssnar du på idag?
Min magkänsla.

Hahaaaaaa skoja. Nu ska jag säga er något riktigt radikalt: att lyssna på ”magkänsla” är väldigt överskattat tycker jag. För mig som är rätt känslostyrd är det direkt livsfarligt att lyssna på min magkänsla för mycket, tycker man ska lyssna 50% på hjärnan och 50% gå efter nån slags ”lust” till grejer. Magkänsla tycker jag allt för ofta är baserad på inbillning, rädslor och flyktiga känslor.

Vad är du på för humör idag?
Rätt dåligt. Känner mig FUL och TRÅKIG. Blir jättedeppad av att känna mig ful, vilket är så jäääääävla hemskt pga 1. Det kan väl inte vara så viktigt 2. Är rätt gullig……. 3. Jag får dåligt samvete av mig själv pga borde veta bättre

Helgens planer?
Ska till Köpenhamn med mina bästisar!!!!!!!! Så DET känns riktigt kul/bra/härligt. Ska bo på Ibsen Hotel, äta på härliga restauranger, shoppa skor och eventuellt klubba.

Veckans fundering?
Är rätt tom tbh. Men funderar ju mycket på det här med balans och mitt immunförsvar, är på ständig jakt efter att finna orken till att ta ”vettiga beslut” i min vardag som gör sånt bättre – men kan ibland tycka att just STRESSEN över att hela tiden måsta ta rätt beslut (ang. aktiviteter efter jobbet, alkohol och typ sallad) är det mest ovettiga? Hängde ni med?

Funderar också på det livsviktiga hur jag ska hinna göra naglarna innan Köpenhamn när salongen bara har öppet på arbetstid???? ORIMLIGT

 

 

11 kommentarer | “TISDAG”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Tina Johansson skriver:

    Daisy Grace på Sveavägen gör toppen gellack naglar. är öppet till 20.00 så du hinner Master!

  2. Reinard Räv skriver:

    Intressant det där med magkänsla. I konflikter är magkänsla absolut värdelös för mig att lita på. Jag har lärt mig genom åren att min första instinkt att personen sa så för att den egentligen vill mig illa är väldigt destruktiv och grundat i min rädsla för att bli sviken. Sedan jag kopplade på hjärnan och backade i konfliktfyllda situationer har jag blivit mycket bättre på att bråka konstruktivt. Väljer idag att lyssna mycket mer än att angripa. Magkänslan använder jag däremot i andra situationer gällande större beslut. Vill jag flytta? Ta det där jobbet? Ha kvar en person i mitt liv? Gifta mig? Få ett barn? Där har magkänslan fortfarande stor makt och den har alltid rätt – ignorerar jag den till en början slutar den ändå med att få rätt.

  3. Cecilia skriver:

    Hanna! 1:39 in i klippet. Det är ju du för 12 år sedan fast 2017?!!

    https://www.youtube.com/watch?v=fDgyGZEP5CE

    1. Hanapee skriver:

      Hmmm…. Inte så likt ändå????? hm

      1. Cecilia skriver:

        jooo titta en gång till… eller så är det fel på mina ögon :(

        1. Hanapee skriver:

          Jag har lite mer MUN tror jag, men rätt lika huvudform????

          1. Lo skriver:

            Håller med, haha faktiskt sjukt lik! Förutom överläppen då kanske

  4. Sabina skriver:

    håller helt med om magkänslan!!! tycker det är lite larvigt och typ andligt att *lyssna på sin magkänsla* hela tiden. tack för att du vågar vara kontroversiell master!

  5. Sophia skriver:

    Master! Du som har en sådan bra stil, kan du hjälpa mig?? Tar examen i januari och ska ha på mig denna festliga jumpsuit: http://www.asos.com/new-look/new-look-shimmer-plisse-wrap-jumpsuit/prd/8967989?clr=blackpattern&SearchQuery=new+look&pgesize=20&pge=0&totalstyles=20&gridsize=3&gridrow=1&gridcolumn=1

    men vad ska jag ha för skor till? Alla tips tas emot med öppna armar

  6. Malin skriver:

    Behöver tips på outfit till julfesten på jobbet!!!

  7. Sara skriver:

    AMEN på magkänslan. Är så många sånna där saker som typ ses som visdomsord som får mig att ba.. näe?? Tex ”gör alltid ditt bästa!” eh, nej tack, jag är trött idag, låt mig slarva igenom det här. Ens bästa är ju generellt en rätt hög nivå, jag skulle iaf kollapsa om jag gick runt och alltid gjorde mitt bästa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG