2017 – året som gick

22:08 2017-12-30

Beskriv året med tre ord.
Händelserikt, utmanande och KUL.

Så gick det med *karriären* under året.
Jodå, det gick!!! Gjorde Hanna snackar sex som ett pilotprojekt vilket gick svinbra, en fjärde säsong av Hanna badar, producerade en massa grejer bakom kameran (bl.a. 100% vaken, 100% charter i Palma, Sveriges starkaste man), var med i Stjärnhoppningen, åkte till Berlin och föreläste och så det roligaste jag gjort:

Musikhjälpen!

Känner fortfarande att det är tv jag vill jobba med, är inte längre sådär supersökande i andra karriärer? Har väl iofs aldrig varit det …lol. Men radio skulle jag vilja testa! Och skriva en roman/ett manus!

Så gick det med relationerna under året.
BRA. Krisade inte och tog istället tag i en av mina ”viktigaste relationer” och gick i terapi med den vilket var så jävla vettigt val. Prioriterat också min stamcells-familj lite mer detta år!

Nya personer i mitt liv.
Utvecklat två nya STARKA relationer i mitt liv detta år dvs. fick faktiskt två nya (nåja ena har jag halvkänt ett bra tag) kompisar: Linnea och Marlene! Två som jag verkligen tycker supermycket om och vill hänga med ofta? Sjuk känsla när man snart är 30, att liksom bli kompiskär i nån.

Har också gjort jobbgrejer med så mycket härliga personer som Jacob, Aranxta, Happy, Alice, Mathilda m.fl.<3

Bästa resan.
HAR VARIT SÅ MÅNGA! Vet ni, jag har länge varit en sån som inte gillat att resa så mycket. Blivit direkt ångestfylld, orolig av förändringar och behövt en massa ställtid. MEN de senaste fyra åren har det där helt förändrats – tror det var min ensamresa till San Francisco 2013 som fick mig att uppskatta resor.

I år har jag varit i Palma med jobbet, New York med Anton, Köpenhamn med Linnea och Johan, Köpenhamn igen med Linso och Jojje, Palma igen med farsan, Berlin med jobbet och Nerja med Anton.

Svårt att lista vad som var bäst. Men att få rå om farsan bara han och jag i Palma var väldigt FINT tyckte jag :’-)

Härligt minne.
Ööööh. Fan va svårt. Närmast ligger typ detta: när jag var färdig med ridningen på Friends och Anton, mina bästisar och mina föräldrar kom och kramade mig efteråt och jag hulkgrät som det barn jag är. Sen drack vi cava och jag kände mig som att jag svävade på kärleksmoln.

Jobbigt minne.
Ångesten kring ridningen, migränattacker, bråk med Anton, äckliga vardagskvällar med rastlöshet, känslor av att vara en i grunden genomusel person etc. etc.

Största utmaningen.
Att lära mig rida, helt klart. Har ju skrivit om det här flera gånger och det behöver inte vara så stort för andra men för mig som aldrig någonsin ansträngt mig 100% för något så var detta en sån extrem jävla utmaning och berikande som inget annat tidigare gjort. Helt sjukt.

Att åka till Berlin och hålla föreläsning på engelska var också a great challange yeahhhhh man.

Min stora musikalista upptäckt.
Mwuana, Marlene, Min stora sorg, Post Malone och rent låtmässigt är I feel it coming fortfarande topp 3 bästa låtar jag NÅNSIN hört.

Det såg jag på.
Fjärde och sista säsongen av SKAM, The Crown, Better things och GoT s07. Men det bästa av allt: CRAZY EX GIRL FRIEND.

Det borde jag gjort mer av.
Ätit mer grönt….lol. Nej men på riktigt faktiskt. Då kanske man hade hållit sig frisk… *ute på farligt vatte*. Tror också på att ligga mer i soffan och bara vara. Att ”maximera tid” jämt och ständigt KAN inte vara bra?

Det borde jag gjort mindre av.
Druckit alkohol kanske. Förlåt men, kan vi vara uppe i 500 vinglas detta år? Fast va fan, LÅT EN KVINNA LEVA???!??!?!?!?!?!

Har i mina mest stressiga stunder också tänkt att jag måste tacka nej lite oftare eller bara låta bli att lägga aktiviteter på varandra, det tåls väl också att tänkas på. Man måste inte alltid vara med.

Största insikten under 2017.
Att det går att förändra samhället och göra saker bättre även idag. Tänker på #metoo och hur mycket det har betytt för mig och så många av er. Jävlar vad starkt. Får nästan gåshud när jag tänker på hur bollar kan sättas i rullning och väcka sovande dumma björnar.

Det tar jag med mig in i 2018.
Möjligheten till förändring. Både i världen och mig själv. Jag kan vara ”en sån” som rider, jag kan vara ”en sån” som åker tjejvasan och världen kan vara ”en sån” som inte tillåter sexuella övergrepp.

Tar med mig att det är dumt att på förhand bestämma hur saker och ting är och vilken man själv är. I slutändan handlar det väl bara om att …göra.

Tack för ett fint år och alla er som följt, kommenterat, stöttat och varit så jävla fina mot mig och varandra. Det är fortfarande roligt att skriva den här bloggen – men det är såklart inte alls lika kul utan er!

Vi ses 2018.

21 kommentarer | “2017 – året som gick”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ulrika skriver:

    TACK BÄSTA HANNA!!! du är grym <3 <3 <3 <3 !! ses 2018!

    1. Johanna skriver:

      Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket, men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster@gmail] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

  2. H skriver:

    Bäst!!

  3. Izabelle skriver:

    Tack för att du fortsätter blogga. Du är fan min favoritperson i åtminstone de flesta kategorier! Puss gott nytt år!

  4. Olivia skriver:

    Du är bäst. Tack för allt du givit 2017.

  5. C skriver:

    TACK själv Hanna, du är bäst <3

  6. Tova skriver:

    Blev bara så glad av detta inlägg, du är bäst!

  7. Ida skriver:

    Har under 2017 reducerat mitt bloggläsande från ett x antal bloggar till två st. En av dessa är din blogg, pga underhållande och vettig vilka de andra inte är trots att de är några av Sveriges största. Fler borde läsa din blogg :-)

  8. Sofia skriver:

    Tack själv!! Gott nytt år <3

  9. Louise skriver:

    Världens vettigaste person!

  10. F skriver:

    GOTT NYTT ÅR du är bäst kram!!!!!

  11. Karin skriver:

    Du är bäst Hanna! Sluta aldrig! <3

  12. elsa skriver:

    Tack Hanna! Vettigaste bloggaren <3

  13. Linda skriver:

    Tack själv bästa Hanna för i år! Bästa bloggen, podden, alla program du gjort så himla himla bra!
    Blir så glad att du fortfarande tycker det är roligt att blogga. Hoppas du kommer känna så länge länge till.
    Tack för allt du delar med dig av <3
    Gott Nytt År!

  14. Agnes skriver:

    Tack bästa du!!!
    Gott nytt år! <333

  15. Jenny skriver:

    Tack för detta år Hanna! Önskar dig allt gott 2018.
    Jag undrar om du ser nåt problematiskt i att flyga så pass mycket? Med tanke på klimatet.
    Fridens liljor!

  16. Linn skriver:

    <3<3<3

  17. Fido skriver:

    <3 Master <3

  18. Erica skriver:

    Bästa HP! Det är svårt att förklara men känns på riktigt som att en har dig med sig i livet, att vi lever gemse varann på nå vis. Så glad att få ta del av ditt liv och på sätt och vis ha med dig i mitt!

    Nu tar vi 2018!!!

  19. Sara skriver:

    Ska försöka tänka mer på sista punkten! Så dumt att låsa sig i förutfattade meningar om sig själv ju. Älskar dina IG stories förresten :)

  20. matti skriver:

    love you! bästa bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg