2 deg-tips på Nyårsdagen

18:39 2018-01-01

HEJ 2018!!!!!

Vi gjorde det, vi tog oss över på andra sidan årsskiftet! Jag hade en grym kväll igår men med märkligt avslut, kommer prata mer om det i podden som kommer ut i morgon tisdag.

Hoppas ni hade det fint i era små glitterstasser och vassa eyelinevingar! Idag mår man ju som en påse morötter, visst då? Noll energi och vill bara ligga i sängen. Vilket jag har gjort! Och tittat på följande två grejer:

I AM HEATH LEDGER på Svtplay. Herregud vad snygg, bra och härlig han var. Fan vilket BRA gjord dokumentär också. Höll mig riktigt intresserad i 1,5 h och har efter det googlat allt om honom.

 

BYE BYE SVERIGE på Svtplay. Trodde jag inte skulle orka EN bildruta till med Erik och Lotta i gamla kläder men tji fick jag! Fan vad bra den här serien är, Kakan är fantastisk kul och jag lär mig grejer på köpet, wow.

 

Trevlig degning!

6 kommentarer | “2 deg-tips på Nyårsdagen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Mathilda skriver:

  Åh tack för tips! Älskar Heath.

  1. Johanna skriver:

   Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket, men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster@gmail] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

 2. Post Malone skriver:

  Tack! Tack för tips, tack för att du gjort 2017 nice på hundra olika sätt och tack för att du är bäst! Kommenterar aldrig men vill att du ska gå in i det nya året och få veta hur bra du är. Hoppas 2018 blir BÄST för dig!

 3. Emma skriver:

  HEJ! Det här har ingenting med blogginlägget att göra MEN känner att jag vill ha tips och råd ang fashion från dig. Det är nämligen så att jag ska gifta mig i sommar (så knäppt, jag fattar ingenting?!) och då behöver jag en trevlig klänning att dra på mig. Jag känner mig dock inte så sugen på att svänga förbi en ”brudbutik” och kränga en typisk brudklänning för någon miljon eller så. Jag vill såklart se helt fantastisk ut och vill ha tips på lite alternativa klänningar if you know what I mean. Jag älskar dina hopplock av plagg som du gjort innan och kan tänka mig att du har bra grejer att dela med dig av. HIT ME GIRL!
  Kram/ Emma

  1. Hanna skriver:

   Tips är ASOS! De brukar ha en egen kategori för ”wedding” som brukar innehålla bra grejer!

 4. Fido skriver:

  Master!! Kan inte du va med i Under huden, Kakans podd? Perfekt match, två favoritpersoner i livet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG