Abonnenten du söker – en busringningspod

11:08 2017-12-08

Premiär för vårt lilla pilotavsnitt.

I 4 år har jag jobbat med My, Amanda och Christofer i olika omgångar och älskar dem starkt. Nu har vi en podcast ihop! TJOHOOOO! Hoppas ni vill lyssna och tycker den är lite kul… det var iaf väldigt väldigt kul att göra den!

10 kommentarer | “Abonnenten du söker – en busringningspod”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna skriver:

  Hahaha herregud här sitter jag å gråter av skratt. Tack för denna podd yes va kul <3

  1. Hanapee skriver:

   Haha åh! Va GLAD jag blir!

  2. johanna skriver:

   Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster gmail] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

 2. agnes skriver:

  Hahahhaah

 3. Elin skriver:

  hahahaha jag dör!! ÄLSKAR sånt här!! Hur ofta kommer den??

 4. Louise skriver:

  Hahahaha detta!!!!!

 5. Sofia skriver:

  Men ååå min nya favorit podd!!!ge mig meeeeer

 6. Lisa skriver:

  Hahaha älskar! Skrattar högt! <33333 Vill ha meeeeeeer

 7. Julia skriver:

  Så jääääävulskt bra!!!

 8. Johanna skriver:

  Alltså så glad man blir av gulliga kundtjänstspersoner! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG