LUCKA 5: Den perfekta middagen

16:03 2017-12-07

Svårt att skriva om det här utan att det låter som en lightversion av ”Min helg” i SVD, men vafan vi KÖR:

Det är lördag. Jag är har pruttat runt på stan hela dagen med Anton, på morgonen har jag gjort en timmes yoga och böjt mig åt alla håll och kanter. Kanske har jag varit hos frisören också? Men hey vi kanske inte ska överdriva det här. Huvudsaken är att lägenheten är städad och jag inte är bakis.

Runt 18:00 börjar alla mina kompisar droppa in, Linnea Holm är först och Johanna kommer sist, precis som vanligt. Känner enorm kärlek när jag kramar om varenda en av dem och får dölja min tårögdhet i en kram. Vi dricker champagne och äter ost, några sminkar klart sig hos mig och min kompis Carro gör min mitt smink. Har aldrig känt mig så snygg?! Vi lyssnar på hög musik och Anton är GIVETVIS inte hemma (haha förlåt men….).

På spisen står nån slags gryta, laktosfri och utan kött så att mina krångliga vänner kan äta den…… Tycker maten är totalt sekundär när det kommer till den perfekta middagen om jag ska vara ärlig? Den ska bara in i kroppssystemet så man inte blir för packad och kan fortsätta prata om grejer. Vad pratas det om då? Äh, vet inte. Saker som känns och grejer som inte känns? Huvudsaken är att någon av oss bryter ihop vid desserten och att det får alla att bli superpersonliga (blir väl jag det). Kanske krisar ett förhållande eller någon har det vidrigt på jobbet?

Vid 00:20 spelar vi ”när då då” lagvis och nu är folk så pass fulla att det blir lite tjafs. Mitt i spelet bestämmer vi oss för att göra hot shots i stället och det blir dans hemma. Linso vill lyssna på bra musik medan jag, Anna och Frida gärna vill höra ”något man kan sjunga mää iiiii”.

01:10 hämtar en taxi oss och vi lyssnar på jättehög musik och sjunger med och tänker att chauffören aldrig kan ha haft så kul sällskap i bilen NÅGONSIN.

05:00 är kvällen över och i taxin hem bestämmer sig Linso och Johanna för att sova hos mig för att det är MYSIGAST.

Godnatt.

 

9 kommentarer | “LUCKA 5: Den perfekta middagen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. HaNnA skriver:

  förstår exakt med allting!!! hade kunnat vara mitt gäng och blev tåris när jag läste typ för att jag vill dra ihop alla igen??????? meeeeeeen till något annat jag är beroende av lekar och undrar om du snälla rara kan berätta hur ”när då då ” går tillllllllllllll?????

  1. Annie skriver:

   Finns ett sällskapsspel som heter ”När då då”. Är superkul! :)

  2. johanna skriver:

   Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster gmail] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

 2. Hanna skriver:

  PERFEKT KVÄLL!

 3. A skriver:

  Hej! Skulle snabbt youtuba fram ett klipp från stjärnhoppningen med dig (för att viss för en annan) men istället dyker följande upp: https://youtu.be/0l57ShpND4g Hahaha SNÄLLA förklara vad detta är?? I övrigt vill jag hälsa att du är min idol på alla fronter, inte minst stilmässigt. Hej hej!

 4. Ellen skriver:

  GÅ UT VID 01?! är du tonåring eller????? Vem orkar? Nu blev jag avis. Komma hem vid 05 har jag inte gjort på tusen år typ! Obs på att jag är 27 och har ej barn, är kanske bara en väldigt väldigt väldigt trött människa? Eller inget frågetecken behövs egentligen för jag vet mycket väl att jag är en väldigt väldigt väldigt trött människa.

 5. Emma skriver:

  Åh börjar nästan grina av saknad av mina bästisar (som bor utomlands) när jag läser detta 😭

 6. Hedda skriver:

  Hallå hej! Uppskattar din blogg och det du skriver väldigt mycket! Men undrar om du har någon skön blogg att tipsa om som kanske liknar det du gör eller bara är bra ändå?

 7. linda skriver:

  Master! Har köpt den här underbaringen och skulle gärna vilja veta hur du skulle stylea den?? Tänker ha den till en julmiddag och eventuellt nyår. PUSS och KRAM

  http://www.hm.com/se/product/82949?article=82949-A#article=82949-A

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp