HP hjärta MH

16:35 2017-12-12

NU HAR DET DRAGIT IGÅNG. Musikhjälpen har redan samlat in över 6 miljoner kronor och engagemangen ligger på över 50 000. Älskar Sverige just nu! Så himla himla fint.

Några av er har frågat om min gröna väska och röda tröja. Väskan är från Weekday och tröja från en liten dansk butik i Köpenhamn som jag inte minns namnet på 🧐. Sorry!!

Hahahaha förlåt men vad GÖR jag på denna bild? Sätter tungan mellan tänderna?!? Väldigt oklart.

Fan va kär man är i Mwuana dock. HERREGUD.

skrattade.

Nu är klockan snart fem på kvällen men jag ligger nedbäddad på hotellet och ska sova till mitt pass i morgon eftermiddag.

Är nämligen…. sjuk. Alltså mår RÖV. Ont i varje led och öronen(?) etc. Men vi vet alla att detta är min lott i livet :-))))Godnatt och glöm inte att titta på musikhjälpen – och önska låtar! Ni räddar ju liv för guds skull.

12 kommentarer | “HP hjärta MH”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Åh Hanna du gör ett så bra jobb!

    Detta med sjukan, kan det inte vara så oturligt att din kropp och själ har fått sig en urladdning nu efter förra helgens (Friends) bravader, något du laddade för under så lång tid och med en väldigt anspänning? Och att även om MH-ambassadörrollen är något nytt så liknar det mycket du redan gjort och som du är ‘bekväm’ med och gör utan anspänningar För mig så kommer sjukan 9 av 10 gånger som ett brev på posten efter en sån urladdning iaf… Haha känns inte som detta låter så tröstande som jag hade hoppats på, menar mer att det kanske inte är så konstigt att du blivit sjuk. :-) Hoppas verkligen du kryar massa!!! Du är bäst.

    1. johanna skriver:

      Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster gmail ] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

  2. Anna skriver:

    Ta ipren + alvedon var fjärde timme! Orka må dåligt!

  3. Linda skriver:

    Åh, hoppas du mår bättre imorgon <3
    Härligt att se dig där i buren då och då!
    Ni gör ett fantastiskt jobb!

  4. Filippa skriver:

    Såg rubriken och tänkte HanaPee HJÄRTA Martin Huss…. </3

  5. Lina skriver:

    Vilket fantastiskt jobb du gör i buren! Otroligt grymt, jobba på! Och Hahahahah bästa som sänts på lääääänge i tv var du med den där clownen😂 Aldrig sett någon så obekväm, men sånt fantastiskt content🙏🏻🙏🏻 Det var guld, precis som du <3

  6. Sandra skriver:

    Du gör ett fantastiskt jobb i Musikhjälpen.

    Måste passa på att fråga var de snygga svarta byxorna med rött och knappar på sidorna kommer ifrån?

  7. ln skriver:

    Men HERREGUD jag är lite sjuk jag med och trodde först seriöst att det var JOAKIM LAMOTTE som du tagit bilder med!!!!!!!

    1. Anna skriver:

      Hahahah

  8. Erika skriver:

    Hanna! Du är ju bästa i MH! Hoppas såå att du kommer att vara programledare någon gång framöver. Så jäkla härlig och rolig! <3

  9. Linda skriver:

    Alltså du är så himla grym i musikhjälpen! Så naturlig, rolig och bara grym! Du är som gjord att göra live-tv. Hoppas verkligen att du får vara programledare nästa år!

  10. Julia skriver:

    Åhhhh du är så bra! Heja heja – skickar massa pepp och energi! Och låtönskningar så klart, årets tema är så galet viktigt och hjärtskärande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG