Örnen har landat

14:59 2017-12-11

Vidrig morgon på Bromma i morse. Kom dit i ”god tid” kl 08 då flyget gick 08:55 (!!) men sen var ju sjuttioelva flyg inställda vilket resulterade i folksamlingar från helvetet. På bilden hade det dock börjat tömmas på folk.

Och kisar ni tillräckligt mycket så kan ni se att hon i gul jacka är härliga Nour El Refai.

Mitt flyg blev förresten 45 minuter försenats

Men sen: UMEEEEEEEEEE!!! Är mycket mindre skeptisk än jag ser ut. Fan va härligt det är här uppe. Snö och grejer.

Klockan 20:00 har musikhjälpen premiär och jag är ambassadör hela veckan. Wow va kul det ska bli!!!!!! Jag hoppas ni kommer titta och lyssna hela veckan.

Och framförallt hoppas jag att ni kommer engagera er och starta alltifrån BÖSSOR till ENGAGEMANG.

Tror på er och oss!

Pusselipuss så hörs vi när jag kommit ut från buren senare ikväll.

8 kommentarer | “Örnen har landat”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. johanna skriver:

    Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten [drogunduspellcaster gmail] din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

  2. Hedvig skriver:

    Hej Hanna!

    Så himla kul med musikhjälpen, det har varit som en kompis under sena jobbkvällar i december dem senaste åren, så peppt!

    En annan fråga helt OT, MEN vad ger en till en hästintresserad person (obs vuxen inte barn) i julklapp?

    Kram
    H

  3. E skriver:

    Hej förlåt för kapande av inlägg men behöver hjälp med tankegången! Min kille har varit på ett par resor på somrarna med sitt överdrivet grabbiga-grabbgäng. Får alltid dåligt att vara då jag av nån orsak får småpanik av tanken att de rusar fram där på varmare breddgrader (typ alla är singlar utom min kille). Nu tänkte de åka igen på sommaren. Hur fan ska man tänka? Vill absolut inte hindra honom från att göra kul saker, men får så dålig magkänsla av dessa röjar-resor. Behöver tips och hjälp!! Tusen tack

    1. S skriver:

      Tröttsamt med grabbiga grabbgäng!
      Jag hade försökt prata med min kille om det hade varit jag.

      Alternativet är ju att du inte snackar med honom och spenderar hela tiden med att vara små-orolig. Känns inte värt det!

      Och kanske kan det ge din kille en liten tankeställare också? Men viktigast ändå att du mår bra och slipper oroa dig för mycket. Du kan ju lägga mest fokus på hans kompisar och deras beteende om du tror att han skulle känna sig personligt attackerad.

      Hoppas det löser sig. <3

  4. J skriver:

    Såg rubriken och trodde genast den skulle följas av en bild ifrån porslintronen haha :’))

  5. Emma skriver:

    Var det inte för nåt år sen som temat för musikhjälpen var att ingen skulle behöva fly pga klimatet, och nu bokar musikhjälpen flyg åt sina medarbetare.. 👏👏

  6. Linnéa skriver:

    När ni berättar om Martins ”vikta” keps i livepodden så ser jag framför mig Johan Hult i fucking Åmål när han medvetet står framför spegeln och böjer till skärmen på lill-kepsen

  7. Bea skriver:

    Åh Umeå <3 Hoppas du får kuuuuul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla