Örnen har anlänt – till Åre

22:02 2017-12-27

Hallå från arty Päschon som hux flux bjuder på svartvit bild

Hur mår ni? Jag mår bra. Har lämnat Sundsvall svinbakis efter en helkväll i 16-åriga Hannas tecken. Fy fan för att gå ut i Sundsvall? VARFÖR gör jag det?

Jaja.

4,5 timmar tog det att köra till Åre och jag och Anton sa kanske 50 ord till varandra på hela resan. Ibland är det väl bara så. Man sitter och glor och känner att man har absolut noll saker att säga varandra. Det jag däremot reagerade på var alla Loreens ”liksom” i Musikguiden som vi lyssnade på.

Räknade att hon sa ”liksom” 21 gånger på 60 sekunder. Men allt det här vet ni ju om ni följer mina Instastorys slaviskt. Aja kanske kvinnohat att härja på om det, förlåt.

Jaha!!! Annars då? Jo jag åkte mina första kilometrar längdskidor för säsongen idag och det gick inte bra. Herregud. Var nära tårar där ett tag eftersom jag har bestämt mig att åka tjejvasan och insåg under dessa fem kilometrar att jag var uselt tränad.

Men stannar i Åre till 7/1 och tänker att jag bör hinna att åka minst nån kilometer nästan varje dag.

Puss!

3 kommentarer | “Örnen har anlänt – till Åre”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maria skriver:

    Hej, lyssnade på din podd ”abonnenten du söker” och måste bara meddela att det var FANTASTISKT! Skrattade onådigt mycket hahah genialisk podd!! Nog med cred och in på den stora frågan, kommer det fler avsnitt???? Har varit ett uppehåll och ser mycket fram emot en stark uppföljare, håller tummar och tår…

  2. Anna skriver:

    EXAKT samma sak när hon gästade Värvet. Så störigt när hon annars har mkt vettigt att säga :/

  3. Emmy skriver:

    Heja dig som ska åka Tjejvasan! Kika in på Systrar i bergen, dom brukar ha dagskurser i Åre för längdskidor om man vill ha lite extra pepp & teknik :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla