Julias nyårsklänningar

18:42 2017-12-27

Julia:

Hanna!!

Nyår närmar sig och vem ska leda en igenom fashiondjungeln om inte du?? Ska på fest hos min partners kompisar, som jag träffat enstaka gånger… vill kompensera för att jag kanske inte kommer va den pratgladaste, med att iaf va riktigt jävla snygg!

Hjälp!

PS. Du e bäst

 

Kära Julia,

Tack för din fråga. Jag har redan i november tipsat om massa fina klänningar (gud vilken framförhållning jag hade förresten?!) men kan såklart leta upp lite fler grejer. Här kommer några sista-minuten-kläder.

1. När är en svart jumpsuit fel? Kan inte ens komma på ETT tillfälle? Skulle vara i poolen då. Svep in på festen med denna draperade dröm, matcha med svinhöga klackar, kanske i typ mörkgrönt? Backslick och stora örhängen mmmmm. Från Nelly.

2. Kanske de här örhängena till?! Gillar SPRETET. Går helt ihop med de gröna klackarna jag planerade åt dig. Från Other stories.

3. ”Har Hanna tappat hövvet?!” tänker några o-fashionistas där ute nu! Men hey, vänta nu här. Denna lackdröm från Ganni kommer folk sent glömma plus att din kropp kommer se magisk ut i den. Bär den med supertunna svarta strumpbyxor, utsläppt svallande hår, knallröda läppar (de FÅR skära sig mot klänningen, det kommer va snyggt!!) och svarta klackar. Mmmmm. Grattis.

 

4. DEN HÄR ÄR JÄTTEFIN PÅ JAG LOVAR. Från Other stories kommer denna flickiga glitterdröm! Tänk att ha hög lockig ihophållen tofs, superglossiga läppar och platåskor till ååååhååå! Alla kommer vilja dansa med dig! Och du kommer snurra runt runt med ett stort leende och bah ”tjohoooooo 2018!”.

5. En till klänning som ser ut som en dröm på tbh. Denna prickiga dramatiska dröm är från Ganni. Vill matcha med STRASSIGA örhängen, ”är inte det lite för mycket Hanna?” säger du nu Julia och då svarar jag att DET ÄR JU NYÅR EN GÅNG PER ÅR. Kanske rosa läppar till? Nej, jag vill fan ha röda på den här med. Röda läppar och strassiga örhängena. Herregud vad snygg du kommer va.

4 kommentarer | “Julias nyårsklänningar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sofia skriver:

    Wow så fina! Den röda är magisk!

  2. Elin skriver:

    Skrattade högt flera gånger när jag läste detta inlägget. Åt dina formuleringar dårå. Slog mig hur svårt det är att formulera sig kul i text utan att det blir internt??? Men du är bra på det

  3. J skriver:

    Love youuuu

  4. Malin skriver:

    Wow! Har du någon länk till klänning nummer 4? :) Hittar den inte på Other stories sida och vill så himla gärna ha! Tack för toppentips och för att din blogg alltid är bäst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG