5 saker som är roliga i mitt liv just nu

16:03 2018-01-10

 

P3 Guld
Nästa lördag åker jag ner till Göteborg och hänger med min polare Marlene som är nominerad i ”Årets pop” på galan (STOLT). Vi ska bo i samma hotellrum och kröka på!!! *tömmer minibaren och hoppar naken i gollumställning i sängen*.

Största frågan är såklart: Vad ska jag ha på mig?


Nytt jobb
Visste inte hur mycket jag behövde byta miljö förrän det väl var gjort och jag plötsligt kände att allt var kul? Wow som att vakna ur en public service -koma. (obs älskar ju svt fortfarande ändå) (obs rädd för att skapa dålig relation).


Anton

Ibland slår det mig bara – typ när han skrattar rakt ut eller sms:ar och undrar vad jag gör – att jag är så otroligt tacksam över att den här otroliga personen väljer att spendera livet med mig!? Det finns verkligen ingen som är som Anton, så säger väl alla om sina partners, men alltså kan inte ens komma på en person som är lik honom? Som att han är en person sänd från yttre rymden med väldigt otroliga egenskaper. Ni skulle fatta om ni kände honom!!!!


Linsos bröllop

Öh va kul att det här kommer bli en bröllopsblogg nu när planeringarna drar igång med min bästis bröllop. Det är så jävla kul att hon är först ut i vårt gäng och att man får liksom göra allt ”för första gången”. När jag vid 57 års ålder gifter mig kommer inga känna lust till alla förberedelser :-(


Planera paradisresa

I höst, helst i oktober-november, vill jag och Anton åka på en resa i antingen Asien/Central-/Sydamerika i ett par veckor. Det vi vill ha är: Paradisstränder, surfing och yoga men vi vill inte bo på spånt där ”camp” där man tvingas äta middagar ihop med Svante 47 med blonda dreads.

Men vi kan INGET om att resa utanför storstäder och USA. Hjälp oss? <3

 

25 kommentarer | “5 saker som är roliga i mitt liv just nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. C skriver:

  Sri Lanka? Jag får nyhetsbrev från en surfskola jag gick på för några år sedan och de ordnar resor dit, ser sjukt härligt ut på bilderna. Annars Costa Rica?

 2. Kajsa skriver:

  Röstar på Indien!! Älskar det landet. Alternativt Sri Lanka, har inte varit där själv men förstått det som att det är ett surfparadis!

 3. J skriver:

  gör mig INGET att det blir bröllopsblogg

 4. Matilda skriver:

  Åh finns massor av kul ställen ni kan åka till! Hmm men okej surf. Ska själv till Sri Lanka nu i vår för surf och yoga. Ska förvisso bo på camp men har valt ett mindre som verkar väldigt chill och bra (inga Svante 47 tror jag hehe). Min sambo är i Costa Rica nu och surfar, verkar väldigt fint. Annars Bali? Typiskt surf- och yogaställe. Vet inte hur det är med surf där, men Mexico är annars fantastiskt fint! Kanske Nicaragua kan va nåt? Filippinerna?

 5. Evelina skriver:

  Sri Lanka eller Bali! Kan rekommendera Santosha Society eller sunshinestories (drivs av svenskar) på Instagram för kanske lite inspiration. Båda fixar resor/tar emot gäster men tror inte Svante 47 kommer dyka upp. Säkert en och annan ”skön” surfkille men där det finns vågor finns dem alltid tyvärr.

 6. Linn skriver:

  Kom hem från Costa Rica igår och det var helt fantastiskt! (Alltså inte att komma hem..) Massa yoga och surf, underbar mat (innovativ och rolig mat på många ställen, även suuergod inhemsk mat, speciellt om en gillar bönor). hyrde bil och fick se massor med ställen, rekommenderar verkligen det för en får se så mycket fint och kul på vägen.
  Inte jättemycket turister (och typ inga 19-åriga backpackers) och ett väldigt hjälpsamt och trevligt folk. Jag var där över jul och nyår så kan tänka mig att en får ha ställena ännu mer för sig själv i typ november. finns en mijlard mer bra grejer med detta land. ÅK DIT!

  1. A skriver:

   Åh Linn, kan du inte berätta mer om Costa Rica? Vart var du? Några extra bra matställen eller upplevelser man inte ska missa? :)

 7. Tanja skriver:

  Skulle nog inte rekommendera Bali. Eller alltså.. mycket där är fint men jag blev så besviken på att det var så överbefolkat och smutsigt. Inget om man gillar orörd natur!
  Costa rica är fantastiskt, var där och surfade själv (inget surfcamp) och det var precis lika fint som på bilderna. Enda nackdelen är väl att det inte är lika billigt som Asien. Sri lanka tror jag också starkt på!

 8. Frida skriver:

  Lombok är helt fantastiskt! Beskivs som Bali för 30 år sedan, billigare och inte lika mycket turister och mycket bra surf. Tar 40 min med flyg från Bali. Rekommenderar Surfcamp Lombok starkt :):) kolla Jon Olssons vlog 232 och framåt hehe

 9. Anna skriver:

  Älskar thailand! Dock behövs en del research för att undvika turistigaste ställena och hitta pärlorna som är helt fantastiska. Mycket billigt att leva där, och om man har råd finns mycket prisvärda 5-stjärniga hotell (när man tröttnat på surfhyddorna), och så kan man vara några nätter i bangkok på slutet och hänga i coola rooftop bars.

 10. linnet skriver:

  mexico!!

 11. Linda skriver:

  Jag kan starkt rekommendera Latinamerika! Har rest runt i 1 år där och det finns så otroligt mycket att se och det är väldigt enkelt att ta sig runt med buss. Kan rekommendera Colombia, där norra delen bjuder på otroliga stränder, googla Tayrona så hittar du min paradisstrand! Även Panama är sjukt fint med ”san blas islands” som är som taget ur en saga, bocas del toro där det är mycket surfing och mysiga barer. Man kan även segla mellan colombia och panama, det gjorde jag ochdet är verkligen ett minne för livet, dock kanske du och Anton inte är så sugna på att sova bredvid några okända(jag fick dela säng med typ en 55årig tant och trillade ner på golvet vid en liten våg mitt i natten…..:-))

 12. elsa skriver:

  En sak som är rolig i mitt liv är din instastory om ”oroliga” Anton. Stor igenkänning iom att mitt ex alltid blev ”orolig” om jag var förtjust i någon skådespelare (OBS! ej därför det tog slut)

 13. Caroline skriver:

  Min lillasyster ska åka till Panama nu i vinter.. ska tydligen vara en pärla..

 14. Amanda skriver:

  Sri Lanka är magiskt men i oktober och halva november är havet fortfarande så där efter storm-aktiga med mycket strömmar och HELT sandigt = svårt att bada. Men sen helt magiskt!!! Eller detta var i sydväst. Kanske att östkusten är mer säsong då. Kolla upp innan ni bokar 👍

 15. Johanna skriver:

  Lombok och canggu i Bali (eller Lombok hör egentligen inte till Bali men ligger väldigt nära, färja-avstånd) är där jag och killen först lärde oss surfa för några år sedan men har återvänt, helt fantastiskt där. Har ett gäng med tips om ni bestämmer er för Indonesien.

 16. Bella skriver:

  Åh jag ska också på P3 guld och funderar på vad jag ska ha på kroppen. Kan du inte göra ett inlägg med lite tipz?

 17. Maria skriver:

  Du måste åka till Costa Rica!! ALLT är bra där. Gulliga hjälpsamma människor massa fina djur överallt och världens vackraste natur! Ända som är lite tråkigt (betoning på lite) är att de äter svarta bönor och banan och ris till allt inkl frukost.

 18. evelina skriver:

  Costa Rica! Var där för några år sen och hyrde ett litet hus på playa Carmen som ligger precis innan där det där surfcampet som finns i Santa Teresa (var alltså inte på surfcampet) Surfade, åt najs mat, yogade, red i djungeln och drack drinkar. Så himla härligt och behövde inte tvångshänga med några dreadlocksmedelåldringar (inget fel på såna, men var sugen på eget häng bara). Sen åkte vi över till Montezuma som ligger typ 1h bort och bodde där i några dagar också. Även det supermysigt, mitt i djungeln! Rekommenderar verkligen att åka dit!

 19. Ida skriver:

  SANTA TERESA I COSTA RICA! Jag var där för första gången förra vintern och jag överdriver inte när jag säger att jag tänker på det stället VARJE DAG. Det är en helt obeskrivlig plats!!!! Sjukt bra vågor, massa yoga, maten är gudomlig. Soluppgången när du ser ut över Stilla Havet är det mest magiska i mannaminne (fick tårar i ögonen flera gånger).
  Enda minus är att det är typ hemmapriser men skit i det, yolo osv.
  Hej!

 20. Reinard Räv skriver:

  Vi reste runt i fem veckor i Centralamerika på vår bröllopsresa helt utan planer. Vill du ha kritvita stränder, hav så turkost att man inte tror det är på riktigt (en Ann ”är detta photoshopat?”-upplevelse), och samtidigt undvika värsta turismen – åk till Caye Culker. En liten ö utanför Belize fastland. Man hittar billiga biljetter till Belize City, ta båten därifrån. Ön är utan bilar, folk kör golfcarts och det ger en väldigt avslappnad stämning. Invånarna supertrevliga, försök hänga med de lokala och käka fisk. Engelska är förstaspråk då landet är gammal engelsk koloni. Snorklingen fanstastisk – det är världens näst störst barriärrev efter Stora barriärrevet. Men ser sköldpaddor, rockor och de där onda som är Ursulas kompisar i Den Lilla Sjöjungfrun. Hammarhajar finns. Obs att ni inte ska åka dit under Spring Break då det är rätt många amerikanska collegeelever där då. Har varit på Bali och i Thailand flera gånger och även om jag älskar Thailand kan det inte mäta sig i paradisutseende. Bali var en besvikelse, sanden är brun och vattnet inte alls minsta turkost.

 21. Tess skriver:

  Säger bara Costa Rica!!! Var där i tre veckor för ca 2 år sen. Vår tour som innefattade allt som är underbart var: flyg till San José, sov en natt sen: Montverde (red i djungeln, åkte zipline, hajkade), tog buss och båt till Arenal (hike till magiskt vattenfall samt whitewater-rafting)(OBS mkt turister, spec amerikanska i Arenal), sen Santa Teresa (surf, strand, yoga) och avslutade med att hyra eget hus på stranden i Montezuma. Fy fan det nästa jag gjort i hela mitt liv. Lovar att du inte kommer ångra en resa till Costa Rica.

 22. Linnea skriver:

  Tänker på en rundresa Indien/Sri Lanka när jag läser vad du skriver. Indien är såklart center för yoga och Sri Lanka har superbra surfing. Känns även som att det är dags att åka till Sri Lanka snart om man vill hinna dit innan det blivit helt överexponerat. Finns ju sjukt mkt att se i Indien. Goa har ju stränderna, bergen i norr, varanasi är en upplevelse i sig (även om risken är stor att du stöter på 47-åriga hippie-Svante där). Blir avis på det du skriver med drömresa i okt/nov!!

 23. Sandra skriver:

  *hint* Anton, FRIA FÖR I HELVETE!!!!

 24. fnaf skriver:

  Visste inte hur mycket jag behövde byta miljö förrän det väl var gjort och jag plötsligt kände att allt var kul? Wow som att vakna ur en public service -koma. (obs älskar ju svt fortfarande ändå) (obs rädd för att skapa dålig relation).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla