9 plagg att möta Parisvåren i

16:04 2018-01-04

Sanna:
Men du master, älskar dina klädtips så jag ber om lite inspiration! ska åka till paris och möta våren i sällskap med en otroligt stilig man. Jag vill också vara tjusig! Och alla är så fina i Paris. Vill smälta in och sticka ut så att säga! Så tacksam för liten knuff i rätt riktning.


Svar:

Master hör bön. Fy satan va kul att åka till våriga Paris med nån man är kär i, ah! Tänker på knoppande träd! Varm sol! Dagsfyllor! Mönster! Luftiga material! Svettiga händer som trevar mot varandra! Solglasögon på nästippet! Baugetter! Basker! Ränder! Oui Oui!

 


1. ”Haha va fin du är” säger du och böjer dig fram över bordet för att ge den stiliga mannen en kyss med dina röda läppar iklädd denna ultimata prickiga klänning från Other stories. Ditt utsläppta halvlockiga hår hamnar lite i ansiktet och han stryker bort det min sin varma torra hand, ”DU är fin” säger han och plötsligt drabbas du av en stark känsla av skam. Vad töntiga ni är.

2. Hittade NOLL normal bild på Levis 501:or skinny fit. Den här fick det trots allt bli, men hey man KAN inte möta våren nånstans i Europa faktiskt utan ett par riktigt bra jeans. Matcha med slip-in skor och en vit uppknäppt skjorta. 
3. Kanske matcha med dessa U N D E R B A R A slip-ins från Gestuz. Känns som en ultimat vår/sommarsko till byxa/jeans. Trippar fram över kullerstenen som årets fashionista.


4. Olala! Det är lördag kväll. 19 grader i luften. Ni ska käka och du drar på dig den här från Ganni + rena vans, stor enkel grön militärjacka och vass eyeliner. Den stiliga mannen tappar andan när han ser dig, stackarn :-(

5. Vet du hur sjukt du ska matcha denna fantastiska hängselklänning från Topshop? Jo, med en GRÅ HOODIE MED HUVA under. Bylsigt ska det va. Kanske den kyligare morgonen i Paris när ni ska gå i coola kvarter. Tänker också slarvig knuti nacken och ett par dyra sneakers. På väg till lunchrestaurangen stannar en modefotograf dig och frågar ”are you famous?”.

6. Ett par klackar måste du ju ändå ha med dig, trots att det är 45 mil överallt i Paris. De här kan du också ha till jeansen, alternativt prickiga klänningen om du vill va extra FRANSK. Och jävlar va franska dessa skor ändå känns. Folk kommer prata om dig som ”tjejen med de röda skorna”. Från Other stories.

7. Vad är väl en Parisresa utan ett skir blus? En total katastrof! Ha enbart en svart bh under detta underbara rea-fynd från Envii. Ha jeansen till vettja! Och plommonläppstift! Omg who is that girl?!?!?


8. Så var vi framme vid otroliga Clueless-mönstret, vem kan motstå dessa byxor från Topshop? INGEN som kan sitt mode! Vänta!!! Fick en vision!!!! DIG Sanna i dessa, vit skjorta, svart basker och små silverringar i öronen!!!!!!! Ah! Det måste ske i Paris!


9. OMG Tänk om du kanske skulle ha de röda klackarna till detta magiska set från Envii? Inte helt fel, right? Funkar på stan som sen övergår till stökig middag, knuten släpps ut till långa lockar och något säger mig att den stiliga mannen aldrig kommer hämta sig efter er resa ihop.

 

31 kommentarer | “9 plagg att möta Parisvåren i”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lina skriver:

  Absolut bästa skriva tipsen hittills!

 2. g skriver:

  MAGISKT BRA

 3. Johanna skriver:

  Medan du ändå är inte på klädskåpet master, skulle du inte kunna tipsa om plaggen man bör och kan möta våren i Sverige i? Tänker då på kläder som passar den skeva svenska våren som ibland överraskar!
  #masterforpresident

 4. kajsa skriver:

  SÅ vrålbra inlägg. Vill ha allt. Dessvärre är verkligheten denna: ammar en gullig bebi som begränsar mina klädval samt kräks på dem titt som tätt. Innan dess gravid (obvi) och hade samma grå trikåkjol och tights under cirka 6 månader. Vill klä mig snyggt igen!!!

 5. Isabelle skriver:

  hahaha kan du typ börja tipsa om hela outfits?? inkluderat jacka accessoarer du fattar! vill klä mig exakt som du säger för det låter så rätt:-D

 6. Linn skriver:

  Älskar dina klädtips blir sugen på allt!! Mer sånt!! Är själv inne i en total kris när det kommer till kläder, konsumtion och mig själv :))) Bor i en liten stad och nu när jag är inne i denna kris orkar jag liksom inte ens beställa hem saker för jag tänker att det ändå kommer vara fel och fult på mig. Har inte shoppat på år och dar så hatar allt jag äger så jag måste liksom handla nytt. kanske du eller någon annan av alla grymma som läser blögga kan tipsa om kläder som liksom aldrig är fel. Typ bästa basicplaggen som alltid får en att känna sig fräsch till vardags eller fest! Hejdå

  1. Johanna skriver:

   Bra jeans, typ de i denna lista!
   T-shirts som är lite ”loose” men ändå ser snygga ut, jag tycker Zara har bra men annars har Hanna nämnt & other stories förut! (De är enkla med returer också)
   Och enkla cashmere-tröjor i snygga/enkla färger!

   Om det matchas med läppstift, svarta finare byxor och små smycken så passar det för lite mer party också tycker jag!

 7. Jessica skriver:

  Kan inte annat än att bara hålla med alla andra kommentarer här inne. Älskar dina klädinspo-inlägg! Vill ha på mig allt allt du tipsar om och kan nästan se framför mig hur dina ~ visioner ~ kommer till liv. Älskarrrrrrr detta, master.
  (Och ja!! Tipsa om kläder till den svenska mkt svårklädda pga alltid osäkert väder-våren!)

 8. Jeanette skriver:

  Vilken dröm att få promenera längs med Paris gator och se ut som man var med i Clueless!

 9. Linnéa skriver:

  GAH NU MÅSTE JAG JU TILL PARIS

 10. r skriver:

  Kommenterar typ detta på varje klädinspoinlägg du skriver men du är ett geni!!! Haha alltså jag <3 dina beskrivningar, både skrattar och ser det så sjukt tydligt framför mig på samma gång. Synd att man ej har någon inplanerad vårresa att köpa en prickig klänning för :(((

 11. Sofia skriver:

  Hahaaha du är bäst master!

 12. Isa skriver:

  Alltså du är på riktigt ett jävla geni i klädstyling!! <3 Ser allting jättetydligt framför mig och det är så jävla snyggt allting! Önskar verkligen jag hade den känslan för styling som du har. Fattar inte hur du får fram allt det här i huvet på egen hand, hade aldrig klarat det :O

 13. Ane skriver:

  Altså hallo, du må gi ut en bok på dette viset?! Love it

 14. Sara skriver:

  Älskar dina små historier – ÄLSKAR! Kommer även surfa runt och shoppa loss nu :)))))

 15. Isabelle skriver:

  Hahaha alltså du<3

 16. Malin skriver:

  hahah, så bra!

 17. Julia skriver:

  Hahahhahaha!!!! Genialisk! Magisk! Underbar! Fyfan va du är kul.

 18. J skriver:

  Hahah love uuuuu

 19. Frida skriver:

  Bästa!!!

 20. Sanna skriver:

  Tack Hanna! Gick genast in på Envii och shoppade bland annat den där skira blusen… fortsätter med other stories och annat idag. Jösses vad snygg jag kommer vara i Paris nu, räknar med att min heta karl tappar andan minst ett par gånger ;-)
  Återigen, tack för sjukt stilsäkra tips samt ljuvlig humor. Och ja, vi är töntiga på exakt det där viset, haha!

 21. Elsa skriver:

  ÄLSKAR dina klädtips, inte bara pga bästa stilen utan också beskrivningarna!

 22. Olivia skriver:

  Haha, älskade detta inlägg!

 23. Hanna skriver:

  Haha! Du är bäst!

 24. Gabriella skriver:

  Shiiiiiises vad bra tips du har! Kan ju inte låta bli att ställa min egna fråga.
  Ska hänga med på min pojkväns syrras möhippa i Budapest i Mars! Kommer bli tokkul men är svin nervös för att se ”fel” ut.
  Dom kommer från en lite finare del av stockholm och jag är ju en norrlandstös med maximalt halva deras klädbudget!

  Har du tid och lust får du SÅÅÅÅÅ gärna slänga ihop nå tips till mig med! Är evigt tacksam!!
  Är halv lång, halv smal & har mörkbrun lång page om det hjälper!

 25. Malin skriver:

  Hej! Åh älskar dessa inlägg och har ju ett eget litet /stort) klädproblem. Jag ska på vinterbröllop, i fjällen. Vad ska jag ha på mig? Vissa färger på klänningar är ju inte toppen till svarta strumpbyxor och det måste man väll ha i fjällen, i februari?
  Ge mig tippss snälla.
  Älskar din härliga blogg.

  1. Johanna skriver:

   Eller byxor!!! Något snyggt set!! En kort jättefluffig päls/fjäder-liknande jacka över!

 26. Johanna skriver:

  Mycket snyggt! Dock på sista bilden så tänker jag bara på de byxor som vi som jobbar i kök och med livsmedel tyvärr är dömda att ha på oss…

  https://goo.gl/images/ztkkTb

 27. Sundsvallsbo skriver:

  Hanna!!! Min guru!
  Jag är en Sundsvallsbo som tar studenten till våren, och det inkluderar ju en baaal på Södra berget som du möjligtvis känner till.. Och jag behöver din hjälp nu master. Vill vara sådär snygg, sexig och elegaaaant. Mmh. En självsäker och självständig brutta som man antingen vill ha eller va, så att säga. Sådär kanske med bakåtkammat hår och även snyggast av alla skvadrar.
  Från en norrlänning till en annan, pls help a girl out.
  Kraaaam<3<3

 28. Hanna skriver:

  maaaster, vad ska jag ha på mig min första kursdagdag? Ska plugga konstvetenskap på SU och vill se FIERCE ut <3 luv u

 29. karin skriver:

  Hahahahaha dör av dina roliga och klockrena beskrivningar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG