Bye bye Åre

11:09 2018-01-05

Hejdå understället och våningssängen, nu åker jag mot Sundsvall och sen tåget till Stockholm.

”VA!! Ska Päschon lämna Åre tre dagar innan julledigheten tar slut?!?!??!” hörde jag er nu väsa förvånat i stugorna.

Och ja, det stämmer. Inte för att jag inte älskar fjällen, Antons familj och stuglivet – utan mer för att jag helt ärligt har lite hemlängtan.

Dessutom börjar jag ju nytt jobb på måndag. Går från Svt till produktionsbolaget Nexiko på Söder och även om vi ska producera liknande program i svt:s regi så är det fortfarande en omställning jag vill hinna förbereda mig lite inför.

Plus att jag väldigt gärna vill hänga med mina vänner fredag och lördag 8-)

Och ha min hela graderob. Eget kök. Toalett. Duscha länge. Smula på golvet utan dåligt samvete. Göra yoga utan att riskera att nån ser (förutom rika pensionärsparet mitt över gatan). Gå i hala skor ute. Kanske slippa mössa?! Framförallt; grina högljutt.

Är nästan pirrig! ”Redo för stan nu” för att låta som en typisk bloggare.

Ses i Stockholm <3

 

4 kommentarer | “Bye bye Åre”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Jag får också hemlängtan så fort jag inte är hemma! Älskar att vara hemma hehe

  2. Anna skriver:

    Mode-master!! Tänker passa på nu när du kommit i en magisk HPs modetips-period OCH dessutom ska åka Tjejvasan (heja heja dig!!) – om några veckor flyttar jag till Oslo med min norska pojkvän. Det lär bli mycket ”gå på tur” och annat FRISKT och norskt samt mkt önskan att va lika cool som Skam-gänget.

    Jag har aldrig stått på ett par längdskidor och äger ba ett gammalt nopprigt underställ, och har svårt att hitta ställen att köpa ”svala”, stilrena och coola plagg i Noora-anda. Plz help me passa in som käck men ändå kaxig med ny norsk stil :-)))

    Enormt tacksam för svar!! Mvh en som stolt har en klänning jag köpte på din bloppis ca 2012 i garderoben aka du är en stilförebild. <3 <3

  3. Julia skriver:

    Sluta aldrig med tv/rörligt material eller ja det du GÖR! Såg materialet med Margaux och Jacob, SÅ skön du är när du intervjuar. Geni.

    1. Hanapee skriver:

      ÄLSKLING! Va glad jag blir!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG