Päschon ute på vift med di dära kändisarna

18:49 2018-01-17

Todelo

Har haft en riktigt TREVLIG dag idag. Fick chansen att jobba hemma på förmiddagen vilket också innebar att jag hann yoga ensam i en tyst lägenhet – som är lite av en dröm. Att få göra ”lion breath” och nästan vråla som ett tvättäkta psykfall. Finns inget bättre. Tror att det renar kroppen tbh.

Någon som har riktig fakta på det där? Att vi skulle lagra saker i kroppen? Att det finns förklaring på varför jag gråter en skvätt ibland då jag stretchar höfterna?

I alla fall: Drog sen ut på *stan* för att filma till vårt nya program där vi hänger efter en kändis en dag.

Hade på mig byxor och väska från Hope samt en jacka från h&m. Fick klippa bort mina skor pga såg ut som sådana där ”rehab-skor” som man har om man har typ fel på höften eller något.

Vi mötte upp denna trevliga soliga person. Känner ni igen honom? Det är ju Benjamin Ingrosso för guds skull! Och han får tio poäng av mig i personlighet, så varm och go! En riktig SNÄLLIS.

Här skrattar vi väl och pratar lite stelt om att vi matchar. Eller kanske om pasta? För det skulle vi sedan handla och laga ihop.

Handla handla handla.

Sen lärde mig Benjamin allt han kunde om pasta och pastarätter, vilket var väldigt VÄLDIGT mycket. Men kände att det verkligen var behövlig? Blev typ sugen på att gå en matlagningskurs i nivå ”medel” typ (lagar ju ändå en del mat och är ju inte helt sämst). Tipsa gärna om ni vet någon bra.

Nu ska jag lyfta en kettelbell 2 gånger och kalla det träning.

KRAM

14 kommentarer | “Päschon ute på vift med di dära kändisarna”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elina skriver:

  Jag såg dina skor på din instastory o kände att jag måste ha dem! Varifrån är de?

  1. Hanapee skriver:

   H&m 😶

 2. Caroline skriver:

  HAHAHHA rehab-skor dog

 3. E skriver:

  Hatar att säga det, för jag vill inte tro på det själv pga är en *yogi*, men min kbt-terapeut sa att det inte var så… alltså att man inte lagrar känslor i kroppen. Vilket kastade om min världsbild. Men ju mer hen förklarade desto mer köpte jag resonemanget. Hen snackade bland annat om typ att vetenskapligt så finns det inga sånna bevis/resonemang, osv. Men hen sa även i slutet ”men hjälper det dig att må bättre, så kör på” typ.

  Så tudelad nu! Men jag yogar på, och gråter ibland för att det är skönt. Tänker att det kan vara skönt att ba vara med sig själv där på mattan och att det är det som gör det lättare att släppa på spärrarna. Typ.

 4. Hanna skriver:

  kettlebell

  1. Hanapee skriver:

   beZZerWisher

 5. Anna-Maria skriver:

  Jag tror absolut att man lagrar saker i kroppen på alla möjliga sätt. Även känslor. Jag tror att det har forskats en del på cellminnen och liknande saker. :) Har däremot ingen bra källa på detta så det får såklart tas lite med en nypa salt. :)

  1. Mikaelas Yoga skriver:

   Exakt! Det FINNS en massa forskning på det som bevisar att det är så, kan tyvärr inte dunka in med nån saftig Harvard-artikel om det eller dyl. Kroppen minns allt som en gått igenom, medan knoppen tenderar att förtränga ibland pga FÖRjobbigt att minnas all skit.

   Jag vet också med egen erfarenhet att det är så, eller så vill jag tro det som nån skrev.

 6. Hanna skriver:

  Fråga: när gick du från master till Päschon? Är det nån skillnad mellan dessa personas?

  1. Anna skriver:

   haha åh gud så legit fråga ändå.

   1. Nike skriver:

    ”Päschonas” :))))))))))))

 7. Julia skriver:

  Jag har läst att om man ofta blir spänd i höfterna när man är stessad/nervös/arg/ledsen. Så det som yogisarma kallar att man lagrar känslor kanske snarare är hur vi reagerar fysiskt på hur vi mår. Det är ju allmänt känt att man kan bli spänd i axlarna eller får ont i huvudet när man är stressad. Så varför inte höfterna? Och det vore ju inte så konstigt om de övningarna som löser upp spänningar på de ställena också påverkar oss psykiskt. Allt hänger väl ihop tänker jag:)

 8. Ida skriver:

  Hahahahhahahaha! Rehab-skor

 9. Julia skriver:

  Hahahhahahha jag dör rehab-skor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp