V. 4

18:45 2018-01-21

Ah! Ny vecka! Ny chans till att göra bot! Min ständiga måndgskänsla är ju att jag fått ny ”chans” att leva mitt liv så som jag önskar. Sen ungefär runt tisdag morgon brukar det fallera i något utbrott över ett hårstrå som inte vill ligga som det ska eller kanske en missad yogatimme.

Men den här veckan, ja då DÅ ska jag lyckas.


MÅNDAG
Massa kontorsjobb och redigering med Ingrosso-avsnittet som ska släppas snart. Ska också planera nya Kila stadigt-avsnitt åt er. På kvällen ska jag stå i stak-maskinen på gymmet och vara grinfärdig.

TISDAG
Ska eventuellt på två modesvisningar pga mina favoritmärken, stylein och Hope. Men samtidigt… vem är jag om jag börjar gå på fashion week? *tippar ner smala solglasögonen och svänger dramatiskt med min outfit i PAPPER*

ONSDAG
Heldag tv-inspelning med soliga Felix Sandman.

TORSDAG
Pt-tid på morgonen med älskade Ullis. Möten. Och…. ÅKER TILL ALPERNA PÅ EFTERMIDDAGEN!!! Haha? Är så jävla oförberedd på den här resan pga inte jag som bokat, fixat eller engagerat mig meeeen ska bli väldigt kul. Det är jag, Anton, Emelie, Anton, Mimmi och Hampus som åker dvs. nyårsgänget.

Alla är proffs på skidor.

Inte jag.

FREDAG
Vaknar i Alperna. Har kramp i fötterna och anstränger mig för att de andra inte ska hata mig.

LÖRDAG
Dricker ett iskallt glas vitt på en bergstopp.

SÖNDAG
Skickar in ansökan till skidlandslaget i alpint.

3 kommentarer | “V. 4”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Master!!! När ska du dela med dig av dina träningstips inför klassikern???? Har också tänkt att jag ska göra klassikern inom några år. Vore kul med lite blogg om din resa dit!! <3

    Du e bäst

  2. Sanne skriver:

    Åh du kommer älska att åka skidor i alperna. När du väl har testat så kommer du aldrig vilja åka till dom svenska eller norska fjällen. Njut njut njuuuuuut av dom heeeelt fantastiska miljöerna. Och glöm inte att ta det lugnt på första skiddagen. Det är oftast första dagen alla skadar sig, eftersom man tar ut sig och är supertaggad första dagen :)
    Och va beredd på att du kommer åka hem med tusen bilder av berg<333 Men frågan är ju, VAR i alperna ska du?

  3. Mikaela skriver:

    Fan, skrattar högt åt din blogg nästan jämt. Älskar pendlingen mellan beskrivande texter och sedan komik när jag tror att jag ska fortsätta läsa något ”på allvar”. And i love it! Det får mig på gott humör.
    Ha en fortsatt bra dag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg