7 starka plagg just nu

15:00 2018-01-22

1. En byxa som påminner mycket om mig iom att den har …allt! Både rutmönster, färgade revärer OCH knappar från Zara. Vill matcha med svarta blanka enkla loafers och vit halvt instoppad skjorta. En obrydd slarvig snedbena och tunt silverhalsband runt halsen. Sitta och sippra mimosas i någon dyr bar. Kanske slå upp en stor tidning och sucka djupt.

2. UNDERBAR lite high school -inspirerad kashmirtröja från Sandro instoppad i ett par höga jeans…

 

3. …som dessa! Från Weekday. Vill ha Sandro-tröjan instoppad lite slarvig, dyra rena sneakers, röda läppar(!), lång tofs som liksom svingar jag går. Höger vänster höger vänster höger vänster. Tuggar tuggummi och blinka med ögat åt någon gullig kille.

4. Är så GLAD över att Arket börjat göra riktigt fina grejer, som den här overallen! Vill vara brunbränd i den på sommaren, ha den uppknäppt med djup uringning, träskor och lite halvlockigt struligt hår svallande nedför axlarna. Herregud jag tror Anton kommer spontanfria när han ser mig :-O

  

5. När vi ändå är inne på sommaroutfits så måste jag bara informera er om den här bikinin från h&m!!! !!! !!!!!! RÖS när jag såg den i flödet över grejer som kommer i butik i februari/mars. Hur SKÖNT med en trosa som går ovanför magen och liksom kan DRAS ÅT. Underbar hängselfeeling. Ska matcha med små knallrosa kattiga solglasögon och hög knut mitt på huvudet. Kanske en lång tunika till eftermiddagsfikat på bryggan? Ja hujeda mig.

 

6. Blir man nånsin för gammal för hoodies? NEJ säger er mode-master. Vill man alltid krama någon i hoodie? JA är mitt svar på den. Fin futuristisk hoodie från Zara att matcha till svarta kostymbyxor eller varför inte en jeanskjol?

7. Kolla va Arket gör det igen! Hundra procentig kashmirtröja i v-ringat som jag aldrig jag trodde jag skulle tycka va snyggt igen. Men det ÄR det ju. Så himla fint att matcha med helvitt, orangea läppar, mörkt hår (ja du får färga) och blanka klackar. Vill man sexa till det kan man ju ha en storlek för stor och låta axeln ramla fram la la la *vickar med axeln åt något tjusig kille*.

8 kommentarer | “7 starka plagg just nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Maria skriver:

  Hej hej hallå! Bucket-bag från Mansur Gavriel är på rea på Schutermans hemsida. Minns att du ville ha den?! Slå till mvh tipsarN

  1. Hanapee skriver:

   FUCK den e slut :-(

   1. Maria skriver:

    Haha, nä nu får jag dåligt samvete pga såg den för någon vecka sen och tänkte att jag måste kommentera här….så va man för långsam…he he he…🙃

 2. Isabelle skriver:

  Vill köpa allt du tipsar om??! sjukt

 3. Annika skriver:

  Alltså, även om jag nog aldrig skulle köpa de här kläderna för jag hade sett ut som en mupp på det minst coola sättet så älskar jag dina klädinlägg för dina underbara visioner!

  1. Hanapee skriver:

   Haha <3 tror du skulle va asfin!!!!!

 4. Lovisa skriver:

  Lever för dessa inlägg<3

 5. G skriver:

  Du är ju min modeguru, men skulle du inte kunna inkludera ”adlinks”? Så att man direkt kan klicka sig in till plagget och köpa den :)))))))))))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG